Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Bound by Temptation by Cora Reilly

   Titlu: Bound by Temptation


   Autor: Cora Reilly


   Editura: Independently Published


   Nr. Pagini: 191


   Punctaj: 5/5


    Seria Born in Blood:

   0.5) Luca Vitiello (recenzie)

   1) Bound by Honor (recenzie)

   2) Bound by Duty (recenzie)

   3) Bound by Hatred (recenzie)

   4) Bound by Temptation 

   5) Bound by Vengeance (recenzie)

   6) Bound by Love (recenzie)

   7) Bound by the Past (recenzie)

   7.5) Bound by Blood Anthology (recenzie)


   ”Wanting her when she's supposed to marry another man could mean war.”

   Lily este fiica cea mică a familiei Scuderi, ultima căreia Rocco trebuie să îi găsească un soț. În tot acest timp, de când surorile ei au devenit soțiile celor mai importanți bărbați ai mafiei, Lily a fost îndrăgostită de Romero, omul de încredere al lui Luca Vitiello, cel care îi este ca un frate.


   Numai că Romero este un simplu soldat, iar tatăl ei nu ar accepta niciodată o căsătorie între ei, mai ales că Liliana nu știe ce simte Romero pentru ea. După ce familia Scuderi trece printr-o tragedie, Lily rămâne singură, fără să aibă pe cineva care să aibă grijă de ea, petrecându-și zilele închisă în casă, motiv pentru care surorile ei o iau cu ele la New York.


   Lily își va petrece toată vara împreună cu surorile ei și cu soții lor, dar cel mai fericită este de faptul că va fi zi de zi lângă Romero.


   Deși Romero a făcut un jurământ Ariei și lui Luca, după câteva săruturi cu Lily, cei doi nu mai pot sta departe unul de celălalt. Ajung să petreacă fiecare seară împreună pe la spatele Ariei și al Giannei, încălcând ordinele, datoria și toate regulile lumii lor.

   Dacă cineva ar ști ce fac ei, ar fi amândoi pedepsiți grav, dar nimeni nu trebuie să afle. Au la dispoziție această vară pentru a-și da seama cum să facă să rămână împreună, pentru că sentimentele lor sunt cât se poate de adevărate.

   Dar oare este dragostea lor de ajuns încât să îi salveze?

   Doubt wormed its way into my brain. Had I been imagining the looks he'd given me? "If you don't like me, then tell me. It's okay." It wasn't. I'd be crushed, but maybe it would be for the best. I'd move on with my life somehow.

 "Fuck," he murmured, turning away from me and leaving me to stare at his back. "If I was a good guy, I'd tell you exactly that. I'd fucking lie to you for your own good. But I'm not good, Lily."



   ”I was digging my grave and hers too, only because I couldn't control my dick, my heart and my mouth. She let out a small happy breath. She didn't seem to realize in how much trouble we were I couldn't stop feeling guilty. I wished I could say I would have acted differentely if I got the chance, but I knew I'd sleep with her again. I'd wanted her, still wanted her.”

   Iubirea lor de o vară este profundă, mistuitoare și frumoasă, este cel mai frumos lucru care li s-a întâmplat vreodată. Dar atunci când tatăl ei o cheamă înapoi la Chicago pentru a o mărita cu un bărbat bătrân, toată lumea lor se prăbușește.

   Iar cel mai rău este că Lily se supune fără ca măcar să riposteze, pentru că nu are de ales, pentru că lumea în care s-a născut nu îi permite să se căsătorească din iubire, iar viitorul ei se arată întunecat, ca un coșmar. Toate visurile, zâmbetele și fericirea pe care se presupune că le-ar fi simțit lângă Romero, sunt spulberate și înlocuite de groază.


   Singura lor scăpare ar fi să pornească un război, dar oare i-ar susține cineva în lupta pentru iubirea lor? Oare ar risca Luca New York-ul din poziția sa de Capo, pentru a lupta alături de ei? Tot ce le rămâne de făcut este să încerce.

   Nunta lui Lily se apropie, iar decizia lui Romero este deja luată. E timpul pentru luptă.

   "I meant it, Romero. I love you," I said. He was quiet.

 "You shouldn't. We don't have a future, Lily."

 My heart ached from his words. I didn't want to believe them to be true. "You don't know that."

 "You're right," Romero said eventually. He kissed my temple again and then neither of us said anything.



   Cum se va încheia povestea lor, cum vor trece de toți oamenii tatălui ei, de viitorul ei soț și de furia lui Dante Cavallaro? Mama ei i-a spus cu mult timp în urmă să lupte pentru fericirea ei și tocmai asta a făcut. Dar dacă asta este o luptă menită să fie pierdută?

   S-au iubit nebunește și au trăit o dragoste epică timp de o vară. Dar acum? Cum i-ar putea pune pe toți cei dragi în pericol pentru relația lor?

   La început mi-a fost destul de greu să o văd pe Lily altfel decât ca pe un copil, ca pe fetița din primele volume, dar pe parcurs, am reușit să îmi schimb percepția și deși credeam că va fi o variantă mai tânără a Ariei, Lily s-a dovedit a fi aproape la fel ca Gianna, ceea ce mi-a plăcut la nebunie!

   Romero a fost primul bărbat sensibil, iubitor și sincer, primul și singurul din toată seria care și-a arătat emoțiile de la început până la sfârșit și cred că povestea lor a fost cu mult mai diferită de primele trei pe care le-am citit.

   De la nunta Lilianei, la drama cu mama lor și până la finalul poveștii lor, totul a fost diferit, emoționant și nu m-aș fi așteptat ca o carte din această serie să mă facă să plâng, dar se pare că aceasta mi-a trezit toată compasiunea pentru ei, pentru că sunt două personaje de care pur și simplu nu ai cum să nu te atașezi.

   Față de restul seriilor în care fiecare volum vorbește despre un cuplu diferit, aceasta ne aduce mereu în acțiune și personajele din restul volumelor și poate că și acesta este un motiv în plus pentru care îmi place atât de mult această serie.

   La fel ca și primele povești pe care le-am citit, și aceasta are o mulțime de secvențe contradictorii, din care nu lipsește suspansul, emoțiile, pericolul și nici scenele mistuitoare, pline de atracție și de chimie.

   Încă o dată spun că deja o ador pe Cora Reilly și cărțile ei, Born in Blood a devenit una dintre seriile mele preferate și mai spun încă o dată și că sper să îi dați o șansă, pentru că deși este o serie despre mafia, este în același timp  serie despre iubire, emoții, familie și respect, toate îmbinate în povești superbe cu personaje atât de diferite și de fascinante, încât fiecare volum te face și mai curios, hrănindu-ți obsesia pentru această serie!

   Nu uitați să vă bucurați sufletele cu cele mai frumoase povești, iar până la următoarea recenzie, vă doresc lecturi magice, dragii mei!


Cartea este citită pdf în engleză și, din păcate, nu a fost tradusă și în română.
Site-ul de unde descarc eu pdf-urile pentru E-book este Z-Library



Lectură plăcută, dragilor! :)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii