Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Greșeala de Elle Kennedy

   Titlu: Greșeala


   Autor: Elle Kennedy


   Editura: Epica Publishing House, colecția EpicLove


   Nr. Pagini: 380


   Traducere: Sorin Petrescu


   Punctaj: 4/5


   Seria Off-Campus:

   1) Pactul (recenzie)

   2) Greșeala

   3) Adevărul

   4) The Goal

   ,,Nimeni nu este perfect.”

   John Logan este unul dintre cei mai râvniți tipi din Universitate, este o vedetă a echipei de hochei și iubește petrecerile și aventurile de o noapte. Însă mintea lui este întunecată de două lucruri: grija pentru viitorul lui în care trebuie să aibă grijă de tatăl lui alcoolic și dezgustul pentru atracția lui față de Hannah, iubita celui mai bun prieten al lui.

   Ca să uite de Hannah și de Garrett, el decide să participe la cât mai multe petreceri în cămin și să își înece amarul în partide fierbinți cu cât mai multe studente. Însă atunci când încurcă clădirile de cămin și ajunge în camera greșită, Logan o cunoaște pe Grace Ivers, o boboacă frumoasă care îl intrigă din prima clipă.


   Când Logan decide să amâne petrecerea pentru a rămâne să se uite la filme de acțiune cu Grace, ceva în inima lui se schimbă. Însă cu un singur pas, el strică totul și pleacă val vârtej din camera ei, tocmai după ce a profitat de ea.

   Oare este el îndrăgostit de Hannah cu adevărat? Sau tot ce își dorește este doar o relație, iubire și apropiere? Când se revanșează față de Grace, totul pare că a trecut. Dar atunci când ea este pe cale să îl aleagă pe el ca fiind primul bărbat din viața ei, nesiguranța lui Logan despre propriile sentimente îl împiedică să facă asta cu ea. Iar greșeala lui a fost că a respins-o.

  Acum trebuie să o recâștige iar Grace nu se va lăsa pradă prea ușor.


   Logan începe să apară în viața ei la fiecare pas încercând să o facă să se răzgândească și să îi mai dea o șansă. Nimeni nu s-ar fi așteptat la John Logan, cel mai desfrânat student, să alerge după o fată. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca el să își dorească iubire în locul aventurilor.

   Nici măcar el nu s-ar fi așteptat la asta.

   ,,Libertate, hochei, prieteni. Da, e o listă serioasă.
   Dar cine e pe primul loc? Nu e nevoie să stau prea mult pe gânduri.
   Trebuie să îndrept lucrurile cu Grace.”


   Nici Grace nu îi face viața prea ușoară iar după luni întregi în care l-a lăsat fără niciun răspuns, ea decide să îl mai amăgească încă puțin ca să afle dacă într-adevăr o dorește. Ce ar fi el în stare să facă pentru a câștiga o întâlnire cu ea?

   Grace habar nu avea cât de departe avea el de gând să ajungă. Iar curând, printre săruturi și întâlniri, relație lor capătă un nou sens.


   Prezentul este frumos și plin de iubire. Însă doar una dintre greutățile lui Logan a dispărut. Mai rămâne doar problema viitorului. Oare va putea să o păstreze pe Grace indiferent de ce va decide să facă cu viața lui?

   Va fi nevoit să renunțe la hochei? Va fi nevoit să își îngenuncheze toate visurile pentru familia lui? Și oare se îndoiește că femeia pe care o iubește va rămâne lângă el?


   Este nevoie de o singură greșeală pentru a primi tot ce ți-ai dorit. Este nevoie de un pas făcut greșit pentru ca toată viața să se schimbe. Dar există doar două variante: fericire și tristețe.

   Iar dacă îți aduce fericire, mai poate fi numită o greșeală?


   Atât Pactul cât și Greșeala au fost delicioase. Au fost lecturi amuzante, drăguțe, cu scene înfocate și cu povești frumoase, simple dar care mi-au transmis o atmosferă și o stare bună și care au fost cumva, exact ceea ce trebuie.

   Greșeala nu cred că a fost o greșeală însă a fost cu adevărat o poveste pe care am citit-o la foc automat. A fost atât de amuzantă și de adorabilă în anumite secvențe încât nu am putut să o las din mână. Povestea nu este una originală sau atipică, nu se întâmplă nimic spectaculos, însă chiar și cărțile simple sunt frumoase. Trebuie să menționez că este mai bun acest volum decât primul!

   Logan este personajul tipic masculin, arogant, studentul dorit de câtre toate adolescentele, frumos, ironic, îngâmfat dar cu o inimă uriașă, care ascunde multe suferințe și amintiri dulci-amare.

   Grace este o tânără fermecătoare care nu se lasă vrăjită prea ușor, creativă, cu un suflet mare și imposibil de neiubit. Împreună, cei doi formează un cuplu exact ca Hannah si Garrett, un cuplu perfect, de invidiat.

   Am avut sentimente controversate față de Ramona și încă nu știu ce să cred dar presimt că o voi mai întâni în viitoarele volume, chiar dacă nu m-am interesat încă de asta. Cred că încă nu am iertat-o pentru ceea ce i-a făcut lui Grace la începutul cărții.

   Toate acestea au format o poveste simplă, o iubire de adolescenți, sinceră, pură, o iubire care poate dura pentru totdeauna. Elle Kennedy a scris o serie făcută să te țină cu sufletul la gură pe parcurs ce fiecare carte se termină pentru că după fiecare devenim tot mai curioși de cuplul pe care urmează să îl cunoaștem. Iar călătoria nu se termină aici pentru că Epica urmează să ne aducă si restul iubirilor epice din seria Off-Campus!

   Iar acestea se anunță a fi cel puțin la fel de înfocate!


Seria Off-Campus este publicată la editura Epica Publishing House, acolo unde vor fi traduse în curând și ultimele două volume.
   Puteți achiziționa cărțile de pe site-ul editurii cât și de pe Cartepedia, Libris și Librex.
Lectură plăcută, dragilor! :)























Trimiteți un comentariu

0 Comentarii