Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Simte din nou de Mona Kasten

   Titlu: Simte din nou


   Autor: Mona Kasten


   Editura: Bookzone


   Nr. Pagini: 413


   Traducere: Iulia Dromereschi


   Punctaj: 5/5


   Seria Again:

   1) Un nou început (recenzie)

   2) O nouă șansă (recenzie)

   3) Simte din nou (recenzie)

   4) Zâmbesc din nou (recenzie)

   5) Visez din nou (recenzie)

   

   ,,Ar fi trebuit să fie doar un proiect, dar inima ei are alte planuri.”


   Sawyer a fost mereu genul de fată care nu se implică în relații, amatoare a aventurilor de o noapte, fără obligații. De când cea mai bună prietenă a ei, Dawn, s-a cuplat cu cel care pare a fi iubirea vieții ei, Sawyer se învârte numai printre cupluri îndrăgostite și printre drăgălășeli siropoase.


   Așa că într-o seară, la o petrecere, când vede că Isaac Grant este batjocorit de colegele lui, Sawyer nu ezită să îl sărute, pentru a le demonstra că acesta nu este așa cum cred ele.


   Însă e nevoie de câteva propoziții pentru a înțelege că Isaac este unul dintre cei mai timizi oameni pe care i-a întâlnit vreodată. Frumușel și atrăgător, Isaac nu știe să se pună în valoare, iar papioanele, costumele, bretelele și hainele demodate nu îl ajută prea mult. 



   Deși are douăzeci și unu de ani, Isaac este definiția perfectă a tocilarului care are gusturi proaste și care pare că nu are de-a face cu prea multe femei. Numai că Isaac a avut iubire, oricât de timid ar fi și oricât de mult ar roși la fiecare două fraze pe care le spune.


   Sawyer se oferă să îi schimbe reputația și întreaga înfățișare, transformându-l dintr-un tocilar într-un bărbat arătos și sexy, cu o singură condiție: Ea vrea să pozeze întregul proces pentru a-l folosi ca și proiect pentru absolvire.


   Sawyer este gata să îl învețe cum să flirteze, cum să se comporte cu o fată, cum să se îmbrace și cum să învețe să aibă încredere în sine. Deși Sawyer nu a mai lăsat pe nimeni să se apropie de sufletul și inima ei de când au murit părinții ei, se dovedește că Isaac este mult mai mult decât un proiect.



   "M-am afundat încât puțin în perna canapelei si mi-am ridicat picioarele. Nu mă puteam abține să nu mă uit la el. Capul lui se mișca încet în ritmul muzicii și părea complet absorbit. Fericit.

   M-am gandit la tot ce imi povestise. Cât de naivă fusesem să cred că rezolvasem enigma care era Isaac Grant. Astăzi îmi dădusem seama prima dată că îmi lipseau multe piese."


   Cum ar putea ea să îl învețe pe Isaac să flirteze și să sărute alte femei, când ea începe să se îndrăgostească de el? Amândoi au trecut prin multe și au propriile traume cu care se luptă, iar atunci când iubirea pare să le dicteze proiectul, Sawyer știe că nimic bun nu va ieși din asta.


   ,,Eram înapoi acolo unde începuseră problemele. Dar nu mă puteam abține. Nici el. Ne îndreptam fără oprire către o catastrofă de proporții. Dar căderea liberă era copleșitoare."


    Oare își vor permite ei să implice iubirea în relația lor știind că pot distruge totul? Oare își vor permite să simtă din nou?


    "-Sawyer, a zis el, insistent. Adoram când îmi spunea numele. Nu ne mai sabota. De ce ți-este frică?

Să nu fiu rănită.

Să nu fiu suficient de bună pentru tine.

Să îți fac rău.

Să te pierd."


   Dacă știți recenziile primelor două volume, știți și că am adorat această serie încă de la început și abia așteptam să încep și volumul trei! Iar acum, în sfârșit am făcut cunoștință cu povestea de dragoste dintre Sawyer și Isaac, două personaje diferite, dar care au în comun mai multe decât și-ar fi imaginar.


   Pentru mine, Simte din nou a fost o lectură cu totul diferită de ceea ce am citit până acum, pentru că Isaac a spart tiparele bărbaților ticăloși cu care eram obișnuite. Personajul lui, atipic tuturor personajelor masculine, mi-a înduioșător sufletul încă din prima clipă în care l-am cunoscut!


   Dacă până acum eram obișnuită cu încrederea în sine, aroganța și atitudinea condescendentă, Isaac împreună cu timiditatea lui au făcut ca povestea să fie atât, atât de diferită și de frumoasă!


   Povestea dintre cei doi este magică, iar eu m-am îndrăgostit de Sawyer și de pozele ei pe care parcă le puteam vedea, la cât de bine a reușit autoarea să descrie totul!


   Deși am iubit primele două volume foarte mult, Simte din nou s-a transformat în povestea mea preferată! Mona Kasten are darul de a te transpune direct în poveste, ceea ce imi amintește de Guillaume Musso și de cât de bine își folosește aceasta arma numită "descriere perfectă"!


   La fel și Mona Kasten reușește să ne facă să ne simțim implicați, alături de aventurile prin care trec personajele. Nici replicile pline de umor nu au lipsit, fapt pentru care am îndrăgit-o foarte mult pe Sawyer cu tot caracterul ei excentric și charismatic!


   Deși avem clasica poveste de dragoste, cearta de la final și, evident, împăcarea, Simte din nou este o carte diferită și spumoasă, cu scene care ne trezesc o mulțime de emoții! Sper din tot sufletul să se traducă și ultimele două volume ale seriei și să fac cunoștință cu Everly și Jude! Sper că v-am făcut curioși de seria Again, sper să le dați o șansă acestor personaje minunate și să porniți împreună cu ei în călătorii și aventuri magice!


   Până data viitoare, sper să aveți un început de iarnă minunat și să aveți parte de lecturi pline de sclipici și de frumusețe!


Bookstagram-ul meu unde puteți găsi pozele pe care le fac, desene, reacții, unboxing-uri și multe altele: @angelsfrombooks

Primele trei volume ale seriei sunt publicate și le puteți găsi la editura Bookzone.
De asemenea, le puteți achiziționa de pe site-ul editurii.
Lectură plăcută, dragilor! :)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii