Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Un nou început de Mona Kasten

   Titlu: Un nou început


   Autor: Mona Kasten


   Editura: Bookzone


   Nr. Pagini: 399


   Traducere: Paula-Denisa Babici


   Punctaj: 4.7/5


   Seria Again:

   1) Un nou început 

   2) O nouă șansă (recenzie)

   3) Simte din nou (recenzie)

   4) Zâmbesc din nou (recenzie)

   5) Visez din nou (recenzie)


   ,,Not broken, just bent.”


      Allie Harper se mută în Woodshill  pentru a începe o nouă viață și pentru a lăsa în spate trecutul și demonii pe care încearcă să îi îmblânzească. Pentru început, ea trebuie să găsească un apartament unde să stea. De aceea, ea ajunge în apartamentul lui Kaden White.


   Dar Kaden nu știa că  viitorul lui chiriaș urma să fie o fată. După lungi insistențe și replici răstite ale lui Allie, Kaden acceptă ca ea să se mute în camera liberă dar trebuie să respecte trei reguli.


   1. Nu mă deranja cu chestiile tale de fete.

   2. Ține-ți gura închisă dacă agăț pe cineva.

   3. Nu există nicio șansă ca noi doi să ne cuplăm.


   Dar nu avea să fie așa simplu să urmezi niște reguli menite să fie încălcate.



   Tipul morocănos și glacial dispare ușor, ușor și începe să îi lanseze lui Allie nenumărate oferte de pace. De la drumeții, mâncare de la fast-food pe care ea nu o încercase niciodată în vechea ei viață, până la ceștile de cafea de dimineață în care îi punea aromele ei preferate, oricât de ciudate i s-ar fi părut combinațiile. 


   Orice făcea Kaden o inducea pe Allie într-o continuă confuzie. De fiecare dată când se apropia prea tare, el se retrăgea în camera lui, dispărând, regretând apropierea lor, schimbându-și stările în mod inexplicabil.



   Dar când trecutul se întoarce în viața ei, Kaden este acolo să o prindă în căderea ei în cele mai întunecate gânduri, la cele mai impulsive decizii și în momentele în care hohotele de plâns o obligau să se agațe de el.


   ,,-De unde știi tu ce e bine și ce e rău pentru mine?[...]

   Kaden lăsă capul într-o parte și afișă un rânjet.

   -Pentru că te cunosc, pentru că știu cine ești cu adevărat, Bubbles. Iar fata care tocmai a dansat pe masă? Aceea nu ești tu.”


   Totul se schimbă între ei de Ziua Recunoștinței când singurul loc în care este primită este acasă la Kaden, împreună cu familia lui. Două inimi speriate și rănite care au trecut prin suferințe ce le-au marcat viața și sufletul. 


   ,,-Are un bagaj mult prea mare, bine? a răspuns Kaden șoptit. Nu pot să îi fac față. Nu vreau să îi fac față. Nu pot să fiu responsabil pentru cineva care se destramă atât de ușor.”


   Teama pândește deasupra lor în fiecare clipă, dar atunci când Allie și Kaden se lasă purtați de val, nimic nu mai contează. Kaden nu mai poate să se mintă singur.



   Este nevoie de o fantomă a trecutului pentru ca inima lui Kaden să își ridice zidurile de apărare. Când fratele lui apare în viața lui, Kaden își iese din minți și o izgonește pe Allie. În ciuda a tot ceea ce au trăit împreună, încrederea lui nu este atât de mare încât să îi arate lui Allie toate rănile și cicatricile sale.

   Ce i-a făcut Alex oare? Și ce s-a întâmplat cu femeia pe care el a iubit-o? Ce l-a distrus pe Kaden atât de rău încât să nu mai poată fi reparat vreodată? Și Allie a suferit lucruri îngrozitoare, dar spre deosebire de el, ea a avut încredere...


   Totul părea a fi un nou început iar acum totul amenință să se destrame. Oare se va întoarce Kaden în viața ei și va repara totul? Între timp, Allie și inima ei frântă continuă să facă mici pași pe drumul ei al noului început. Și oare va păși Kaden din nou alături de ea pe acest drum?

   Cele două cărți scrise de Mona Kasten au fost o surpriză pentru mine pentru că au fost premiul unui concurs pe care l-am câștigat pe bookstagram. Mi le doream de multă vreme dar niciodată nu ajungeau în vârful wishlist-ului meu iar acum că au făcut-o, nu pot spune decât că mă bucur că s-a întâmplat asta. 

   Îmi doream un romance drăguț, dramă, aventuri de studenți, puțini demoni ai trecutului, o poveste obișnuită dar cu secvențe originale, iar Un nou început a fost exact povestea perfectă pentru că am citit-o cu drag și mi-a plăcut foarte mult.

   Nu vreau să spun că aveam nevoie de o poveste clișeică pentru că ar suna ca o critică pentru o carte care mi-a plăcut cu adevărat. Allie este un personaj feminin pe care l-am admirat foarte mult, departe de personajul slab care e menit să apară de obicei în romance-uri, din contră, este dornică de libertate, de o nouă viață, iar atitudinea din final și decizia ei m-au făcut să o iubesc și mai mult.

   Kaden este arogant dar nu îl pot pune în topul meu de bărbați orgolioși și aroganți pentru că mi se pare că el este caracterizat de bunătatea și calmul de care a dat dovadă cu Allie în fiecare clipă. Să nu mai zic de final care l-a propulsat fix în sufletul meu.

   Cred că cel mai mult mi-a plăcut libertatea ei, felul în care erau descrise peisajele din drumețiile lor, melodiile pe care le ascultau, relația dintre ei și mai ales tatuajele lui! Dar m-am îndrăgostit cu adevărat de felul în care peisajul libertății ei a fost descris. Puteam să jur că citind, aproape eram acolo, împreună cu Allie.

   Un nou început este o poveste de dragoste înfocată, intrigantă și plină de umor, căci replicile lor nu au încetat nici măcar o clipă să șteargă zâmbetul de pe fața mea, iar acum pornesc în aventura lui Spencer și a lui Dawn!


Primele două volume ale seriei sunt publicate și le puteți găsi la editura Bookzone.
Le puteți achiziționa de pe site-ul editurii.
Lectură plăcută, dragilor! :)












Trimiteți un comentariu

0 Comentarii