Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-În patru secunde ai pierdut totul de K.A.Tucker

 Titlu: În patru secunde ai pierdut totul


Autor: K.A.Tucker


Nr. Pagini: 461


Editura: Epica, Colecția Epic Love 


Traducere: Gabriela Stoica 


Punctaj: 5/5


Seria: Ten tiny breaths
1) Zece respirații scurte (recenzie)
2) O minciună nevinovată (recenzie)
3) În patru secunde ai pierdut totul
4) Cinci motive să o iei de la capăt (recenzie)


  Cain este un bărbat de 29 de ani și este proprietarul unui club renumit de striptease. El are grijă de toate angajatele lui și pune foarte mare preț pe siguranța acestora și pe viață lor reușind să le scoată mereu din problemele cu drogurile, iubiții abuzivi și cu bărbații care profită de ele.

  Cain urăște să se amestece în afacerile cu droguri și încearcă pe cât posibil să stea departe de aceasta lume dar angajatele lui îl aduc mereu în propriile probleme cu traficanți iar acesta se ocupă de dependența lor și reușește să le salveze de fiecare dată, anii în care s-a ocupat cu bătăi ilegale ajutându-l foarte mult. Cu toate acestea, munca lui este mult mai dificilă de atât; se presupune că proprietarul unui club de striptease ar trebui să aibă parte de tot ce își dorește dar Cain are un cod foarte strict de a nu se culca cu angajatele lui iar acest lucru nu este întocmai dificil, întrucât a trecut foarte mult timp de când a reușit să simtă ceva puternic pentru o femeie, a trecut foarte mult timp de când a pierdut-o pe Penny, femeia pe care a iubit-o dar pe care nu a putut să o salveze, femeia care l-a făcut să nu mai iubească pe nimeni altcineva, cea a cărei pierderi i-a frânt inima.

  Însă, într-o zi, Ginger, una dintre cele mai bune angajate ale lui, o aduce pe misterioasa Charlie Rourke, o tânără de 22 de ani, în biroul lui iar aceasta este disperată să obțină o slujbă de dansatoare la clubul Penny's. Asemănarea izbitoare pe care o are Charlie cu Penny îl tulbură pe Cain și este mânat de dorința de a-i oferi slujba cu orice preț.

  Charlie are nevoie de o sumă de bani pentru a putea dispărea cât mai repede și pentru ca numele de Charlie Rourke să fie dat uitării. Urăște gândul de a se dezbraca în fața a zeci de bărbați în fiecare seară dar este singura șansă de a-și îndeplini planul.
  În timp ce toate femeile din club îl doresc pe Cain, interesul lui este fixat asupra lui Charlie, femeia care a trezit în el sentimente pe care nu credea că le va mai avea vreodată. Însă, Charlie este o mască, este masca unei fete de 22 de ani care nu trebuie să se lase pradă emoțiilor, unicul ei scop fiind să fugă cât mai repede.


  De cine fuge Charlie Rourke? Cine este de fapt, Charlie și ce ascunde în spatele identității unei fete de 22 de ani?

  Cain se apropie de ea și își pune detectivul particular să verifice dacă Charlie e ,, curată", așa cum face cu toate angajatele lui noi. Deși John nu găsește nimic în neregulă, Cain știe că Charlie ascunde ceva și este pregătit să accepte orice ascunde aceasta. Deși Cain îi dezvăluie secretele din trecutul lui negru, ea nu îi poate spune adevărul iar atunci când începe să țină cu adevărat la ea, Charlie dispare iar lumea lui Cain se prăbușește.

  Ce va afla Cain despre ea? Și cum va putea accepta adevărul? 
  Cain pleacă în căutarea răspunsurilor iar drumul nu va fi ușor. Va reuși oare să o găsească pe Charlie și să o protejeze? 


    În patru secunde ai pierdut totul este o carte absolut genială. Mi-a fost frică pentru viața lui Charlie la fiecare pagină și am sperat că ea si Cain vor fi împreună indiferent de secretele dintre ei. Într-o lume a ei, Charlie își construiește o familie și ajunge să îi iubească mai mult decât își pot ei imagina dar, in același timp, prezența ei în viața lor reprezintă un pericol și este nevoită să îi protejeze. În timp ce apar personajele pe care am început să le îndrăgesc din primele 2 volume, Kacey, Livie, Dan, Storm, Mia, deja Cain si Charlie își fac loc în inima mea iar povestea lor reușește să ma impresioneze.

  O carte absolut minunată, o poveste fascinantă care iese din tiparele clasicelor povești de dragoste și care aproape îți frânge inima. Citiți povestea lui Cain si a fetei ce se ascunde în spatele numelui Charlie Rourke și veți fi la fel de fascinați cum am fost și eu de dragostea lor si de felul în care cei doi sunt predestinați să fie împreună. Povestea lor merită cu adevărat să fie citită.



Găsiți volumul la Editura Epica

Găsiți toate cele 4 cărți pe Libris.ro
Lectură plăcută! :)

  

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii