Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie- Lasă-mă să te iubesc de Jennifer L. Armentrout

Titlu: Lasă-mă să te iubesc


Autor: Jennifer L. Armentrout


Nr. Pagini: 363


Editura: Epica, Colecția Epic Love


Traducere: Dana Popescu


Punctaj: 5/5


Seria Wait for you:
1) Te aștept
2) Te doresc
3) Rămâi cu mine
4) Lasă-mă să te iubesc
5) Forever with you
6) Fire in you



  Roxy este o tânără artistă care lucrează într-un bar iar în fiecare zi de vineri din ultimii șase ani și-a vizitat cel mai bun prieten care este internat în spital și trăiește ca o legumă în urma unui conflict în care a apărat-o pe Roxy. În fiecare vineri Roxy îi aduce un tablou pictat de ea și îi citește lui Charlie din cărțile lui preferate. Roxy îi simte lipsa în fiecare clipă și se învinovățește de fiecare dată când se uită la patul de spital în care zace Charlie.

  Reece Anders este polițist și este cel cu care Roxy a avut o aventură de o noapte, cel putin asta l-a lăsat pe el să creadă în ulimul an. Adevărul este că nu s-a întâmplat nimic între ei în acea seară dar Reece nu știe acest lucru și regretă faptul că nu își poate aminti.

  Roxy este îndrăgostită de el de mai bine de șase ani dar a încercat din răsputeri să îl evite în tot acest timp. Când destinul îi aduce împreună Roxy are nevoie de el mai mult decât oricând. Cu toate acestea, nu reușește să îi spună adevărul despre noaptea ce a avut loc cu un an în urmă când se presupune că au avut o aventură. Minciuna lui Roxy riscă să distrugă încrederea dintre cei doi.



 Punctul culminant aduce cu el o întorsătură de situație: Vinovatul pentru starea lui Charlie a ieșit din închisoare și își dorește să se împace cu Roxy și să îl viziteze pe Charlie. Roxy nu are încredere în regretele lui și aproape își iese din minți când află că părinții lui Charlie i-au permis acestuia să îl vadă dar Reece îi este alături chiar și când Roxy face o prostie și este chemată poliția.


   Curând, lui Roxy i se întâmplă tot mai multe lucruri bizare în propria casă și se teme că tot Henry vrea să îi facă și ei rău cum i-a făcut lui Charlie. Greșeala ei este că nu îi spune și lui Reece de întâmplările stranii ce au loc în casa ei. Atunci când realizează ce se întâmplă, acesta face tot posibilul să o protejeze pe Roxy.

  Un nou episod dramatic îi arată lui Roxy cât de mult s-a înșelat iar viața ei este pusă brusc în pericol.Vor rămâne Roxy si Reece împreună după toate acestea? Îl va ierta ea pe Henry? Și oare își va reveni Charlie vreodată?

  Lasă-mă să te iubesc este o carte despre greșeli, despre consecințe și despre încredere, despre cât de imprevizibilă poate fi viața, despre suferință, durere și despre iertare toate îmbinate cu iubirea care o ajută pe Roxy să treacă prin toate greutățile din viața ei. Reece și Roxy sunt înconjurați de secrete iar relația lor este instabilă, continuarea depinde de voi, dacă veți citi cartea pentru că merită cu adevărat!



Găsiți seria publicată la Editura Epica

Puteți achiziționa toate volumele de pe Libris.ro

Lectură plăcută! :)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii