Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Ispita bodyguardului de Jennifer L. Armentrout

   Titlu: Ispita bodyguardului 

   Autor: Jennifer L. Armentrout

   Editura: Bookzone

   Nr. Pagini: 284

   Traducere: Mihaela Apetrei

   Punctaj: 2👼/5👼

   1) Ispita cavalerului de onoare (recenzie)

   2) Ispita jucătorului (recenzie)

   3) Ispita bodyguardului 


,,El o poate proteja de oricine, însă nu și de el însuși.”


   Povestea Bodyguardului este despre, așa cum v-ați gândit, aventura unui bodyguard îndrăgostit. Este o poveste captivantă ce urmărește relația jurnalistei Alana Gore și a celui care urma să devină bodyguardul ei, și anume, Chandler Gamble. 

   După lungi rugăminți și după o ceartă ca la carte, Alana aproape că renunță la ideea de a mai insista, rugându-l pe Chandler să o protejeze. Însă totul se schimbă atunci când acesta realizează gravitatea situației, descoperind pericolul în care se afla tânăra jurnalistă. Se pare că Alana este urmărită , iar toate pistele duc într-un singur sens: un bărbat obsedat o stalkerește. Iar acesta ajunge atâta de departe, până la a întrece limita și la a-i sparge apartamentul. Însă nu există nicio bănuială asupra identității următorului ei, ci doar certitudinea că Alana nu este în siguranță. 

   Astfel, Chandler Gamble devine bodyguardul ei. Curând, acesta se confruntă cu dilema de a-și proteja clienta sau de a se lăsa cucerit de ea... Alana este o femeie puternică și independentă, însă nevoia ei de protecție este deja de calibrul familiei Gamble. 

   Și evident că unul dintre frații Gamble este curând împărțit între datoria sa și atracția pe care o simte față de Alana. Iar tensiunea palpabilă între cei doi protagoniști devine tot mai evidentă cu fiecare pagină. 

   Descrierile senzuale și momentele incendiare dintre cei doi adaugă un element de pasiune  în poveste, amplificând complexitatea relației dintre Chandler și Alana. Dar oare unde va duce totul? 

   Oare unde va duce povestea dintre cei doi? Și oare vor putea păstra relația lor strict profesională, mai ales atunci când cel care se află în umbră, pândind-o pe Alana, iese la iveală? Un lucru e sigur: ispita bodyguardului este mult mai periculoasă... 

   Cred că acesta a fost volumul care mi-a plăcut cel mai puțin. Nu pentru că l-am citit ca fiind al doilea volum, pentru că abia la sfârșit am realizat, când are loc finalul întregii serii. Însă nu asta a fost problema, ci faptul că seria este scrisă foarte slab. 

   O să vă scutesc din a vă repeta aceleași lucruri pe care le-am spus în celelalte două recenzii, căci deja le iau la pachet, mai ales că au fost atât de scurte, încât aproape că pot fi luate ca o uriașă carte romance.

   Îmi pare rău că nu am citit-o mai demult, însă până să apară la editura Bookzone, nici măcar nu știam de existența ei. Știu că prin anii 2014-2015 aveam liste cu cărțile scrise de Jennifer, transformate într-un wishlist, însă poate că dacă aș fi citit frații Gamble în engleză, aș fi avut altă părere. 

   Cert este că se putea și mai bine și va rămâne doar o lectură nefericită, chiar prima lectură de acest gen din acest an. Însă, ca de fiecare dată, dragilor, vă recomand să oferiți o șansă tuturor cărților care vă pică în mână. Ați fi surprinși ce gusturi noi vă descoperiți. 

   Mulțumesc că mi-ați citit recenzia, darlings, până data viitoare vă doresc lecturi magice! 

   Semnat, Ruxandra de la Angels From Books

Bookstagram-ul meu unde puteți găsi pozele pe care le fac, desene, reacții, unboxing-uri și multe altele: @angelsfrombooks

 Cărțile sunt publicate și le puteți găsi la editura Bookzone.

De asemenea, le puteți achiziționa de pe site-ul editurii.

Lectură plăcută, dragilor! 😊

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii