Advertisement

Responsive Advertisement

Rcenzie-Regele Alb de Juan Gómez-Jurado

   Titlu: Regele Alb

   Autor: Juan Gomez-Jurado

   Editura: Bookzone

   Nr. Pagini: 429

   Traducere: Mălina Panait

   Punctaj: 3⭐/5⭐

   Seria Reina Roja:

   1) Regina Roșie (recenzie)

   2) Îngerul negru (recenzie)

   3) Regele alb


  ,,Sper că nu m-ai uitat.
Ne jucăm?”


   De la acest mesaj a început totul. De la acest mesaj a început cursa contracronometru pentru Antonia Scott. Fără Jon, ea trebuie acum să lupte pentru a-l salva, iar inamicul ei nu este oricine, ci este cel mai mare dușman al ei, cel pe care îl urăște mai mult decât orice pe lumea asta.

   Căci domnul White își face apariția în viața ei și distruge totul, așa cum a făcut-o cu mulți ani în urmă. Acum, Antonia luptă pentru Jon Gutiérrez, pentru Regina Roșie și pentru ea. Dar câte bătălii poate duce o femeie?

   Când Antonia îl primește pe Jon înapoi, șifonat și traumatizat, cu bombe cusute sub piele, miza din cursa lor contracronometru se schimbă. White le dă Antoniei și lui Jon trei crime de rezolvat. Însă aceștia trebuie să le rezolve într-un timp aproape imposibil. Iar dacă nu vor reuși, consecințele nu sunt deloc blânde. Ce este, însă, și mai complicat, este faptul că toate aceste crime se leagă de trecutul Antoniei.

   Într-un ultim joc, Regina roșie se războiește cu Regele Alb...


   Goana lor prin Spania, pe urmele criminalilor, abia a început, dar ceasul ticăie mai repede decât s-ar aștepta cei doi prieteni și camarazi. Ce faci când viața ta și a celor pe care îi iubești sunt puse în pericol și nu poți face nimic? 

   Nici măcar acum, după atâtea aventuri prin care au trecut, nimic nu este ceea ce pare. Oare va reuși mintea strălucită a Antoniei să țină pasul cu mintea celui care i-a distrus viața? Însă, cel mai important, va reuși ea să fie cu un pas înaintea lui?

   ,,Antonia se întreabă ce au făcut ei ca să obțină o asemenea viață și ce a făcut ea ca să merite viața pe care o are. Nu găsește răspunsul, bineînțeles. Doar… Pothos. În greacă, „a dori ceva ce nu poate fi obținut”. Antonia își dorește, nu pentru prima dată, să aibă o familie în sânul căreia să se refugieze, un loc în care să se ascundă. Dar nu are nimic în afară de țipătul feroce al maimuțelor din adâncurile minții ei. Cu acest cântec de leagăn discutabil, adoarme.”


      Deși am dus o mică luptă cu seria asta, acest volum a fost cel mai bun. Chiar dacă nici Regele Alb nu a fost extraodinar de strălucit, a fost, totuși, cea mai palpitantă poveste din seria Reina Roja și pot spune că pentru prima oară de când trag de această serie, am citit totul cu un suspans uriaș!

   Mi-a plăcut că în sfârșit a apărut domnul White și mi-a plăcut că tot acest volum a fost construit diferit față de celelalte două. Acțiunea a fost alertă, cazurile au fost mult mai tumultoase, mult mai complexe și mult mai numeroase!

   Cum am tot spus până acum, Jon și Antonia au fost minunați împreună, deși Jon a fost destul de șifonat în acest volum. Cu toate acestea, nu și-a pierdut farmecul și a reușit să rămână un camarad, coleg și prieten minunat pentru geniala Antonia Scott!

   Acum că am terminat seria, concluzia concretă este că Reina Roja nu a fost o serie pe gustul meu, însă este o serie scrisă foarte bine! O recomand iubitorilor de thriller și se romane polițiste și, de ce nu, celor care îndrăgesc limba spaniolă. Toată seria parcă a avut mici tente din La casa de papel!

   Așadar, vă recomand să citiți această serie și să faceți cunoștință cu o femeie cu o minte de geniu, cu un fost polițist strălucit, cu planul Regina Roșie și cu un villain care, din punctul meu de vedere, a fost construit foarte bine! Domnul White le-a dat clasă celor mai mari criminali și, într-un mod controversat, cred că acesta îi face pe cititori să îl admire. Încă mă întreb cum a reușit un personaj atât de îngrozitor să facă asta...

   Însă vă las pe voi să aflați acest lucru, dragilor! Sper ca această serie să fie exact așa cum vă doriți voi! Vă doresc lecturi magice, o vară minunată și mulțumesc că mi-ați citit recenzia!


Bookstagram-ul meu unde puteți găsi pozele pe care le fac, desene, reacții, unboxing-uri și multe altele: @angelsfrombooks

Bookstagram-ul meu unde puteți găsi pozele pe care le fac, desene, reacții, unboxing-uri și multe altele: @angelsfrombooks

Seria este publicată și o puteți găsi la editura Bookzone.
De asemenea, o puteți achiziționa de pe site-ul editurii.

Lectură plăcută, dragilor! 😊

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii