Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Adevărul de Elle Kennedy

   Titlu: Adevărul


   Autor: Elle Kennedy


   Editura: Epica Publishing House, colecția Epic Love


   Nr. Pagini: 412


   Traducere: Sorin Petrescu


   Punctaj: 5/5


   Seria Off-Campus:

   1) Pactul (recenzie)

   2) Greșeala (recenzie)

   3) Adevărul

   4) The Goal


   ,,Cărei femei nu-i place să fie dorită? Dar ar fi o prostie să cred, chiar și pentru o secundă, că sunt singura fată căreia Dean Di Laurentis îi face ochi dulci.”


   Allie Hayes trece prin cel mai greu moment al vieții sale după ce se desparte de Sean, tipul cu care a fost împreună aproape patru ani. Când Sean devine prea insistent, Allie se teme să rămână singură la cămin, știind că dacă acesta ar apărea la ușă ar putea să o facă să se răzgândească.

   Așa că atunci când Allie îi spune asta celei mai bune prietene a ei, Hannah, care este și colega ei de cameră la cămin, aceasta găsește imediat o soluție. Hannah și Garrett împreună cu Grace și Logan, cuplurile din primele volume sunt plecate pentru un weekend, iar Hannah decide ca Allie să se ducă acasă la băieți, acolo unde au rămas Tucker și Dean și să rămână acolo până se întoarce ea.

   Așa cum se aștepta, Allie îl găsește pe Dean într-o ipostază nu tocmai plăcută cu două blonde. Dean Di Laurentis este cel mai mare fustangiu, iar asta o știu cu toții. Allie se așteaptă ca acesta să îi forțeze mâna după ce îi strică seara, așa că atunci când încep să se uite împreună la un film, ea nu are habar de ceea ce va urma!


   Dar odată ce Dean aduce o sticlă de Tequila, răul este deja făcut. Așa că Allie împreună cu inima ei frântă calcă strâmb într-un mod total necaracteristic ei. Iar după o noapte cu Dean, acesta nu și-o mai poate scoate din minte.

   Și ce ar fi rău într-o relație fără obligații? Când Dean începe să insiste și să se țină după ea, Allie știe că va ceda, aproape la fel cum știe și că va fi îngrozitor de greu să păstreze relația la nivelul de ,,fără obligații”.

   Doar e vorba de Dean Di Laurentis...


   Numai că lucrurile se precipită, iar Allie și Dean devin de nedespărțit. Ceea ce este pe cât de palpitant, pe atât de complicat, pentru că decid să le ascundă prietenilor lor totul. Și oare cât se vor ascunde până când va ieși adevărul la iveală?

   Când Allie realizează că Dean este mai mult decât un jucător de hochei arătos, inima ei știe că nu trebuie să se implice, dar cum ar putea să nu o facă tocmai când Dean este cel căruia simte să îi povestească totul? Cu o posibilă carieră de actriță în față, cu o mulțime de audiții și de roluri pe care și le dorește, Allie simte că poate avea încredere în Dean.

   Iar relația lor devine tot mai puternică și mai serioasă, până când lumea lui Dean se prăbușește. El riscă să tragă odată cu el și relația lor în ruine.

   ,,-Dean nu a ales Dreptul pentru că e un domeniu măreț, protestez eu, simțind nevoia să-i iau din nou apărarea.

- Atunci, ar trebui să vorbești cu el și să-i propui să devină profesor sau antrenor - orice activitate care presupune lucrul cu copiii. E născut pentru slujba asta.

 Ellis dă să se radice, dar îl opresc.

-De ce-mi spuneți toate astea?

-Pentru că și tu te uiți la el ca la o minune. Am impresia că și reciproca e valabilă.”



   Dar, uneori, drumul până la capătul pământului necesită un efort din partea amândurora. Tatăl lui Allie avea dreptate. Dean s-a lăsat doborât la prima încercare, iar acum relația lor atârnă doar de un fir foarte fragil, de o speranță care poate fi distrusă foarte ușor.

   Adevărul este că Dean nu a luptat pentru Allie. Dar dacă adevărul are mai multe fețe? Dacă trecutul și viitorul nu contează? Dacă prezentul este cel care le scrie povestea? Și dacă este așa, cum ar putea repara tot ce a sticat până acum?

   Poate că Dean Di Laurentis este mai mult decât a lăsat să se vadă în toți acești ani...

   Probabil că știți că Pactul și Greșeala nu au fost niște cărți care să îmi placă într-atât de mult încât să le dau cinci steluțe. Ceea ce înseamnă că nu am fost un fan Off-Campus, însă asta era valabil până să îl cunosc mai bine pe Dean Di Laurentis!

   Mi-a plăcut de Dean încă de când a apărut prima oară în celelalte volume. De ce mi-a plăcut de el mai mult decât de Logan și Garrett? Poate pentru că Dean sparge tiparele tipului popular de la Briar, tiparul vedetei de hochei pe care toți o adoră.

   În spatele acestei măști, Dean s-a dovedit a fi un scump, un personaj masculin capabil de multă dragoste, inteligent și bun. Să nu mai spun că m-am îndrăgostit de el și mai mult atunci când a început să facă referiri la seriile mele preferate. Când Allie a văzut biblioteca din casa lui, a fost picătura care a umplut paharul de drag față de Dean. Iar când l-am văzut în preajma copiilor, am realizat că Dean va evolua enorm până la final.

   Față de restul volumelor, acțiunea din Adevărul este mult mai alertă, mai înfocată și fiecare scenă dintre Allie și Dean este plină de chimie și de scântei mici care ar fi capabile să producă un incendiu în inimile noastre de cititori!

   Relația lor a evoluat diferit și am văzut o altă doză de maturitate în Adevărul decât în primele două povești. Evident că acum mi-am schimbat părerea despre seria scrisă de Elle Kennedy, știu că asta voiați să auziți! Sunt atât de curioasă de următorul volum, mai ales după finalul bombă care ne-a fost aruncat special ca să ne pună pe jar! Abia aștept povestea lui Tucker și abia aștept să încep pe E-book spin off-ul seriei, Briar U!

   Deși acum m-am alăturat oarecum fanilor seriei, știu deja că probabil Dean va rămâne preferatul meu...arogantul, enigmaticul și strălucitorul Dean, un personaj care mi s-a strecurat în suflet cu tot cu narcisismul și replicile lui ironice!

   Așa că da, dragilor, vă recomand seria Off-Campus, în special acest volum căruia vă îndemn să îi acordați o atenție deosebită, doar nu vreți un Dean Di Laurentis supărat, nu-i așa? Și până la urmă, cine nu ar vrea să facă cunoștință cu cei mai cunoscuți jucători de hochei de la Briar?

   Nu uitați să dați câte o șansă fiecărei cărți care vă iese în cale, iar până la următoarea recenzie, vă doresc lecturi cât mai magice, dragii mei!


Bookstagram-ul meu unde puteți găsi pozele pe care le fac, desene, reacții, unboxing-uri și multe altele: @angelsfrombooks

 Găsiți cărțile scrise de Elle Kennedy la editura Epica Publishing House
   Le puteți achiziționa de pe site-ul editurii cât și de pe CartepediaLibrex și Libris
Lectură plăcută, dragilor! :) 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii