Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Pactul de Elle Kennedy

   

   Titlu: Pactul


   Autor: Elle Kennedy


   Editura: Epica Publishing House, colecția EpicLove


   Nr. Pagini: 462


   Traducere: Sorin Petrescu


   Punctaj: 3.5-4/5


   Seria Off-Campus:

   1) Pactul

   2) Greșeala (recenzie)

   3) Adevărul

   4) The goal


   Hannah Wells a trecut prin lucruri îngrozitoare iar acum se simte în sfârșit atrasă de cineva dar amintirile nu îi dau pace și trebuie să găsească o metodă să meargă mai departe, să se vindece cu adevărat.


   Ea trebuie să îi atragă atenția lui Justin dar asta nu e prea ușor când căpitanul echipei de hochei a universității se ține după ea la fiecare pas. Garrett Graham a picat testul la Etică iar Hannah este singura care a luat notă maximă și care ar putea să îl ajute pe Garrett.


   Pentru a juca în liga profesioniștilor după facultate, Garrett are nevoie de o medie foarte mare iar cu testul picat visul său se poate duce în orice clipă pe apa sâmbetei. Tot ce trebuie să facă este să o convingă pe Hannah să îl mediteze. Dar cum poate face asta cu singura fată din universitate care nu e atrasă de el?


   După nenumărate încercări, Wellsy, așa cum îi spune el, decide că îl va medita în schimbul unei imagini de fată inabordabilă care să îi stârnească interesul lui Justin. Și cum ar putea ea să pară așa decât la brațul celui mai popular tip din facultate?


   Acum că pactul a fost făcut, tot ce le rămâne este să aștepte să vină testul și să meargă la petreceri împreună pentru a-i stârni gelozia băiatului de care ea este atrasă. Dar atunci când un sărut rupe barierele dintre Hannah și Garrett, totul se schimbă.

   Când Hannah începe să se simtă la fel de atrasă și de Garrett, ea se gândește la un singur lucru: Garrett poate să o ajute să treacă peste ceea ce niciun alt bărbat nu a reușit. El este cel care o poate ajuta, care o poate repara pentru altul.

   ,,Sunt praf și vreau să mă faci bine.”


   ,,-Ești un om bun, Garrett. Știai asta?”

   După o seară în care el îi câștigă încrederea, destăinuirile nu întârzie să apară. Când Hannah îi povestește despre trecutul ei întunecat, el știe că pentru prima dată în viața lui se poate deschide în fața unei femei.

   Când încep să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună, tensiunea dintre ei atinge cote maxime iar chimia este mai evidentă ca oricând.

   Garrett a fost cu multe femei însă Hannah nu este orice femeie iar sentimentele lui se schimbă tot mai mult. Chiar și după trecerea testului, cei doi evoluează și ajung într-un punct din care nu mai pot da înapoi.


   După tot mai multe seri de neuitat, Garrett vrea să o păstreze pe Hannah, vrea să o facă să uite de orice alt bărbat. Când Hannah decide să îi dea o șansă celui care i-a furat inima, viețile lor sunt mai fericite decât au fost vreodată.

   Când cei doi se acceptă unul pe celălalt cu trecutul, defectele și traumele lor, o legăture strânsă se formează între ei, o conexiune ce se transformă în curând în iubire. 


   Dar atunci când cea mai întunecată umbră a trecutului lor se strecoară între ei, Hannah știe că trebuie să ia decizia cea mai corectă pentru bărbatul pe care îl iubește și pentru care ar face orice. Iar asta înseamnă să îl mintă.

   Relația lor este pusă la cea mai grea încercare...

   Dar dacă cea mai bună decizie este să îl rănești pe singurul care te-a iubit vreodată? Dacă orice alegere înseamnă învingere? Dacă durerea ta poate fi fericirea lui?

   Pactul a fost o carte pe care o voiam de foarte mult timp, chiar dinainte să fie tradusă! Și iată că acum, după atât de mult timp, am ajuns la final cu povestea ce îi are ca protagoniști pe Garrett și Hannah!

   Deși la început mi-a părut a fi o poveste clișeică, mi-a plăcut, cu toate că și-a păstrat până în final mici aspecte clișeice, dar cred că fiecare carte are așa ceva, mai mult sau mai puțin.

   Garrett este unul dintre tipurile mele preferate de personaje (bărbații încrezuți și orgolioși), după cum v-ați dat seama deja, probabil. Mi-a plăcut felul în care și-a abordat propriile sentimente, fără să îi fie teamă de ceea ce ar putea însemna o relație cu Hannah, fără să dea înapoi.

   Hannah a fost un personaj de la care m-aș fi așteptat să fie mai distrus. Știu, știu că sună ciudat! Dar m-am obișnuit la personajele ce au suferit traume precum ea (și de altfel, unele dintre personajele mele adorate), care erau mult mai spulberate decât ea. Uneori atitudinea ei dădea de înțeles că nici nu ar fi suferit de fapt lucrul respectiv. M-aș fi așteptat la secvențe mai dureroase, mai profunde.

   Dar trecâd peste acest aspect insignifiant, povestea lor mi-a plăcut. A fost o lectură ușoară, mi-a plăcut să regăsesc renumita poveste de colegiu, clasicul tip de carte și, deși părea că va fi o carte care mă va dezamăgi, pot spune că m-a surprins, oarecum! Nu este vreo poveste nemaipomenită sau strălucită, dar este o poveste cu care îți trece timpul mai ușor.

   Pactul este o carte pentru cititori romantici, este o poveste frumoasă despre vindecare și despre încredere și știu deja că nu mai am răbdare să citesc și restul seriei! Sper ca restul volumelor să fie mai bune!


Pactul este publicat la editura Epica Publishing House.
   Puteți achiziționa cartea de pe site-ul editurii cât și de pe Cartepedia și Libris
Lectură plăcută, dragilor! :)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii