Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Mai fierbinte ca focul de Jennifer L. Armentrout

Titlu: Mai fierbinte ca focul

Autor: Jennifer L. Armentrout

Editura: Litera

Nr. Pagini: 461

Traducere: Ana Dragomirescu

Punctaj: 5/5

Seria: Apocalipsa Elementelor
1) Mai fierbinte ca focul
2) Mai rece ca gheața (recenzie)
3) Până la ultima suflare (recenzie)


   Layla este o fată specială care a crescut toată viața alături de Gardieni. Gardienii sunt gargui meniți să apere lumea de demoni, însă Layla este pe jumătate gargui, pe jumătate demon iar abilitatea ei este că poate vedea sufletele celor din jurul ei dar nu poate săruta niciun deținător al vreunui suflet fără să îl ucidă. Însă aceasta are datoria de a însemna demoni, ca mai apoi aceștia să fie uciși de Gardieni. La doar șaptesprezece ani, Layla ar putea fi o simplă adolescentă dar aceasta se luptă cu latura ei demonică, cu pofta teribilă pe care o simte de fiecare dată în apropierea sufletelor din jurul ei iar dulciurile și sucul de portocale sunt singurele care îi stăpânesc pofta copleșitoare.

   Ceea ce nu știe Layla este că toată viața a trăit într-o minciună dar va trece mult până va afla adevărul din spatele existenței sale. În cele mai grele momente, singura ei alinare este Zayne, fiul tatălui ei adoptiv. Zayne a fost alături de ea încă din copilărie și este persoana în care Layla are cea mai mare încredere. Dar atunci când noi gargui se opresc în fortăreața Gardienilor, inclusiv Danika, gelozia își pune amprenta asupra Laylei și se îndepărtează de Zayne.

   Curând, noi demoni apar pe urmele protagonistei iar întrebările încep să își facă loc în mintea ei. Încercând să se ascundă de familia ei, Layla îl întâlnește pe frumosul, fermecătorul, Roth, un demon de nivel superior, plin de el, arogant care se dovedește într-un mod surprinzător, a nu fi o amenințare pentru Layla. Toată viața ei a crescut cu ura față de demoni, față de jumătatea impură din ea iar acum tot ce știa este dat peste cap.


  Roth este mult mai misterios decât credea aceasta dar în scurt timp, cei doi află originea Laylei și motivul pentru care demonii sunt pe urmele ei. Încrederea Laylei în ceea ce ea o numea familie este distrusă iar acum tot ce  i-a rămas este încrederea într-un demon de nivel superior și misiunea de a descoperi toate motivele pentru care ea este atât de importantă pentru demoni.

   Se pare că Roth știe că abilitățile și sângele ei sunt cheia unui plan malefic ce trebuie împiedicat, însă pentru acest lucru au nevoie de a afla restul elementelor necesare pentru a împiedica distrugerea lumii. Layla și Roth pornesc împreună pe un drum minat iar minciunile plutesc deasupra lor, însă mai mult de atât, atracția dintre cei doi este atât de mare, lucru ce o înspăimântă pe Layla.



    Pentru Roth, Layla începe să semnifice mult mai mult decât o simplă misiune iar aceasta reprezintă schimbarea lui, trezindu-i sentimente pe care nici nu credea că le poate simți un demon.

   Dar planul lor este brusc spulberat iar totul se destramă pe măsură ce Gardienii și demonii se amestecă în planurile lor.

   Cel mai greu moment este atunci când Layla este pusă să aleagă între două dintre persoanele pe care aceasta nici nu realiza că le iubește atât de mult.


   Ce decizie va lua Layla? Și cum va trece ea peste trădarea și minciunile Gardienilor? Va reuși oare Roth să scape de flăcările iadului? Si, cel mai important, își vor duce planul la bun sfărșit fără ca cineva drag să fie ucis? Într-o lume în care demonii și Gardienii se urăsc, o dovadă de pace și de iubire va schimba toate teoriile ce au dăinuit generații întregi...

   Mai fierbinte ca focul este încă o dovadă că J. Lynn este o autoare minunată. Pentru această carte nu există destule cuvinte de laudă, destule calități care să exprime cât de mult am îndrăgit povestea Laylei. Am oscilat între Roth și Zayne, deși îmi place mult mai mult de Roth, de aroganța și umorul lui.

  Finalul este neașteptat și cea mai rea parte reprezintă așteptarea viitoarelor volume. J. Lynn a creat o poveste originală, a conturat niște personaje controversate și a reușit să câștige din nou inimile cititorilor cu o serie incendiară.

   Pentru iubitorii lui J. Lynn, și nu numai, Mai fierbinte ca focul reprezintă o carte ce nu trebuie sub nicio formă ratată pentru că o să vă fure inimile !

Mai fierbinte ca focul este publicată la Edtura Litera.

Puteți achiziționa volumul de pe Elefant.ro

Lectură plăcută, dragilor! :)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii