Advertisement

Responsive Advertisement

Cărțile cu care s-a îmbogățit biblioteca mea în luna Noiembrie




 
  Având în vedere că a fost Black Friday pe toate site-urile, am achiziționat și eu câteva cărți iar pe unele dintre ele abia le-am aștept să apară.

 Seria Culorile dragostei de Kerstin Gier:
1.Roșu de rubin
2.Albastru de safir
3.Verde de smarald 


  ,,O călătorie necontrolată în timp este anunţată de obicei cu câteva minute, ore sau chiar zile înainte, prin senzaţii de ameţeală ce afectează capul, stomacul şi/sau picioarele. Primul salt în timp – numit şi saltul de iniţiere – are loc între al șaisprezecelea şi al șaptesprezecelea an de viaţă al purtătorilor genei.  (Extras din Cronicile gardienilor, vol. II, Reguli general valabile)

Uneori poate fi o adevărată povară să trăiești într-o familie cu atât de multe secrete. Cel puțin așa gândește Gwendolyn, o adolescentă de șaisprezece ani, până în ziua în care se trezește brusc în Londra secolului trecut. Atunci își dă seama că s-ar putea ca ea însăși să fie cel mai mare secret al familiei sale, căci a moștenit capacitatea de a călători în timp. Ceea ce nu realizează Gwendolyn este faptul că n-ar trebui să-ți permiți să te îndrăgostești când te afli prins între două epoci... căci asta poate complica lucrurile și mai tare. Mai ales că nici în trecut nu mai e cum era odată…''
*Puteți găsi seria la Editura Litera:




   4.Opoziție, ultimul volum din seria Lux de Jennifer L. Armentrout
  

  ,,Vor avea nevoie unul de celălalt pentru a supraviețui…

Katy știe că lumea s-a schimbat în noaptea în care au venit luxenii. Ea vede cu uimire că Daemon nu se implică atunci când rasa lui amenință să nimicească toți oamenii și hibrizii de pe Pământ. Dar granițele dintre bine și rău au devenit neclare.
Daemon va face totul pentru a-i salva pe cei pe care îi iubește, chiar dacă asta ar însemna trădare. Dar când devine curând imposibil să deosebească prietenii de dușmani, iar lumea se prăbușește în jurul lor, ei ar putea să piardă totul pentru a asigura supraviețuirea prietenilor lor… și a omenirii.''
* Puteți găsi seria la Editura Corint în colecția Leda edge: 
 
   5.În patru secunde ai pierdut totul de K.A. Tucker, al treilea volum din seria,, Zece respirații scurte''.


  " Viața unui proprietar de club de striptease nu e chiar așa cum și-o imaginează lumea. Cu multe ore peste program la activ, un personal cu suficiente probleme emoționale încat să țină ocupat un întreg departament de psihiatrie, și cu poliția mereu pe urmele lui, Cain, în vârstă de 29 de ani, începe să-și pună la îndoială misiunea de a salva fetele pe care le angajează. Dar, într-o zi, Charlie Rourke, blonda cu ochi caprui, intră pe ușă și lucrurile încep să devină mai complicate. Cain se supune unui cod foarte strict de a nu se culca cu angajatele. Dar autocontrolul său este pus la încercare în prezența lui Charlie… 

Charlie Rourke, în vârstă de 22 de ani, are nevoie de o suma foarte mare de bani, într-un timp scurt, pentru a-ți face urma pierdută, înainte de a fi prea tarziu. A-și da hainele jos de pe ea pentru bărbați îi face stomacul să se întoarcă pe dos, dar Charlie se încurajează spunându-și că trebuie să-și pună în aplicare talentele de actriță și dansatoare. Și cu toate că celelalte fete par nerăbdătoare să pună mâna pe șeful lor sexy, sofisticat și atent, ea nu este interesată. La urma urmei, Charlie Rourke nu există cu adevarat — și fata care pretinde că este nu se poate lăsa distrasă de sentimente.''
   *Puteți găsi seria la Editura Epica:


 6) Masca de argint de Holly Black & Cassandra Clare, volumul 4 din seria Magisterium


  Cu o generație în urmă, Constantine Madden fusese aproape de a reuși ceea ce niciun magician nu izbutise până atunci: să-i aducă înapoi pe cei morți. Nu avusese succes, dar găsise totuși o cale de a-și menține spiritul viu, într-un băiat pe nume Callum Hunt.

   Acum, acesta este unul dintre cei mai temuți și mai deștepți elevi ai Școlii de magie Mageisterium. Considerat responsabil pentru omniprezenta amenințare a morții și a războiului, Callum este încarcerat și interogat, căci toată lumea vrea să știe ce pune la cale Constantine. Și cum de mai trăiește încă.

  Însă băiatul nu are nicio idee și abia când scapă din închisoare îi este dat să afle ce potențial are planul lui Constantine… Și de acum trebuie să decidă ce va face cu uriașa sa putere.

 * Puteți găsi seria la Editura Corint Junior:
 
  Acestea sunt ultimele mele achiziții și voi reveni curând cu recenzii! :)

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii