Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-(3)Profeția de Josephine Angelini

 Titlu: Profeția (Profeția #3)


 Autor: Josephine Angelini


 Pagini: 352


 Editura: Rao


 Traducere: Monica Laura Cibotariu


 Punctaj: 5/5


Seria Starcrossed:
1) Predestinați (recenzie)
2) Regatul umbrelor (recenzie)
3) Profeția


    Acesta este volumul cu care autoarea Josephine Angelini incheie seria Predestinați, o serie intrigantă, plină de adrenalină și scene uluitoare care ne introduc în lumea zeilor , într-o perioadă veche din mitologia greacă, o perioadă fascinantă care a creat sute de legende care trăiesc și în ziua de azi.

  Helen i-a eliberat pe zeii care au fost ținuți în tot acest timp captivi pe Muntele Olimp. Ea și prietenii ei trebuie să îi învingă pe aceștia și dorința lor de război care amenință întreaga lume. Setea de sânge a zeilor se arată mai cumplită decât niciodată.

   Helen trebuie să facă față acestei provocări teribile, trebuie să îi apere pe prietenii ei, pe Lucas Delos, băiatul pe care îl iubește cât și pe Orion, cel care a apărut într-un mod atât de brusc în viața lor.

   Faptul că au eliberat Furiile nu se compară cu ceea ce îi așteaptă în continuare. Timpul se scurge tot mai repede iar ceasul ticăie amenințător în defavoarea scionilor...Acum că Helen, Lucas si Orion au devenit frați de sânge, legătura lor îi dă lui Helen avantajul de a împrumuta puterile celor doi, devenind tot mai puternică. 

   Dar ce vor face protagoniștii în lupta contra zeilor? Oare vor putea descendenții acestora să îi învingă pe înșiși zeii originali care se arată a fi mult mai puternici decât ei? Personajele trebuie să aleagă de ce parte sunt iar alegerile lor sunt neașteptate stârnesc șocul imediat ce aflăm cine sunt adevărații trădători. 

   Povestea lui Helen și a scionior care au devenit familia ei continuă să ne uimească și ne face să trecem printr-o mulțime de emoții și de stări contradictorii. Ce va face Helen când va afla cine este de partea ei și cine o va trăda? Cum se va sfârși povestea ei? Și în mâinile cui va sta inima ei, acum că fiecare pare a fi un posibil tiran?


   Când am terminat seria nu îmi venea să cred că am ajuns la final. Josephine Angelini a creat o poveste frumoasă , a îmbinat dragostea cu acțiunea și ne-a ținut în suspans dezvăluindu-ne lucruri uimitoare pe tot parcursul seriei. Chiar și în ultimele pagini s-au petrecut lucruri la care nu mă așteptam și m-au emoționat până la lacrimi. Din punctul meu de vedere, Predestinați este o serie cu un subiect diferit, ce te face să trăiești în vremea îndepărtată a zeilor, este o serie cu o mulțime de întâmplări emoționante care prezintă o poveste frumoasă de care nu ai cum să nu te îndrăgostești. Recomand cu drag seria și sper că o să vă placă așa cum mi-a plăcut și mie.
Lectură plăcută! :) 

Aici găsiți ultimul volum: https://www.raobooks.com/product/profetia-seria-predestinati/

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii