Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-(2) Regatul umbrelor de Josephine Angelini

Titlu: Regatul umbrelor( Regatul umbrelor#2)


Autor: Josephine Angelini


Pagini: 363


Editura: Rao


Traducere: Meropi Papagheorghe, Monica Laura Cibotariu, Lingua Connexion


Punctaj: 5/5


Seria Starcrossed:
1) Predestinați (recenzie)
2) Regatul umbrelor
3) Profeția (recenzie)

   Regatul umbrelor este al doilea volum din seria Predestinați de Josephine Angelini. ,, Asumându-și același destin asemănător cu al Elenei din Troia, Helen este hotărâtă să pună capăt confruntărilor dintre zei și să schimbe ceea ce e scris în stele.'' Iar în curând, destinul se revarsă asupra lor mai feroce decât oricând.


   După ce Helen află că este singurul scion care poate coborî în Lumea de Dincolo, aceasta vrea să își folosească puterile pentru a pune capăt războiului împotriva zeilor. În această încercare ea simte că are nevoie de Lucas pentru a putea face față și pentru a-i fi alături. Cu toate acestea, de acum înainte ei trebuie să păstreze distanța și să-și înfrâneze orice sentiment 


   Deși Lucas si Helen ar face orice să fie împreună, faptul că aceștia au aflat că sunt veri a schimbat totul și le-a dat viața peste cap.  Obligați să își reprime sentimentele, ei trebuie să ignore relația și atracția pe care au simțit-o încă de la început și să încerce să salveze totul. Se vor răni deși vor dori în continuare o iubire ce le este interzisă.


   În încercarea de a-l uita pe Lucas, Helen întâlnește un alt scion care îi atrage atenția. Totuși acesta este foarte misterios și aprinde în Helen speranță și deopotrivă teamă. În cele mai dificile momente și încercări din viața ei, noul bărbat pe care îl cunoaște prezintă pentru Helen un interesc aparte. Cine este el? Va afla oare Helen totul despre misteriosul bărbat? Și oare va reuși prezența lui să o facă să îl uite pe Lucas? Un lucru uimitor se întâmplă și face ca povestea să ia o întorsătură de situație uriașă. Ce se va întâmpla când va apărea un triunghi amoros și cum va trece Helen prin asta? Cu povara salvării zeilor și cu doi bărbați în suflet, Helen este supusă la cele mai mari încercări din viața ei...


                               


    Părerea mea este că al doilea volum este chiar mai fascinant decât primul. Toate lucrurile neașteptate fac ca povestea să devină dinamică, plină de adrenalină. Totul devine foarte interesant atunci când Helen începe să petreacă tot mai mult timp în Lumea de Dincolo iar evenimentele ce se petrec acolo te fac să nu mai lași cartea din mână. 

   Spre deosebire de felul cum era în Predestinați, în acest volum Helen nu mai e aceeași adolescentă nesigură pe ea și devine idealul cititoarelor. Povestea scrisă de Josephine Angelini devine din ce în ce mai fascinantă și anunță un final uimitor.

Puteți găsi volumul 2 aici: https://www.raobooks.com/product/regatul-umbrelor-seria-predestinati/

Lectură plăcută ! :)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii