Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Indecent de Vi Keeland

   Titlu: Indecent


   Autor: Vi Keeland


   Editura: Trei, colecția Eroscop


   Nr. Pagini: 367


   Traducere: Dora Constantinovici


   Punctaj: 5/5

 

   ,,-Îmi pare rău, Irlanda. M-am simțit îngropat în ultimii șapte ani, cufundat în întuneric în pământ - până când te-am întâlnit. M-ai făcut să simt că poate nu eram îngropat pentru vecie, ci doar plantat, așteptând să cresc din nou.”


   Irlanda Saint James este concediată de la compania unde a lucrat nouă ani ca prezentatoare de știri, după ce un filmuleț indecent cu ea a apărut pe o rețea de socializare.

 

   Așa că Irlandei îi rămâne un singur lucru de făcut: să se îmbete și să îi trimită un mail jignitor șefului șefului ei, și anume, lui Grant Lexington, cel care deține compania.

 

   Grant este un CEO arogant care are toate femeile la picioare, un megaloman și un megamiliardar care deține o companie uriașă, o mulțime de acțiuni și o barcă frumoasă pe care locuiește. El este definiția perfectă pentru un șef superb, dar care este un nesimțit.

 


   Ca orice greșeală făcută la beție, Irlanda regretă imediat ce vede că Grant îi răspunde mail-ului ei. După o întâlnire neașteptată și după o analizare mai amănunțită a dosarului ei, Grant decide că s-a comis o greșeală și îi cere acesteia să se întoarcă în companie, nu înainte de a-l concedia pe subalternul său, și anume, pe șeful Irlandei.

 

   Totul ar fi trebuit să fie o simplă relație între șef și angajată, numai că Grant se simte atras de Irlanda și decide să îi iasă în cale cu fiecare ocazie.

 

   Deși relația dintre șef și o angajată ar putea fi privită greșit, cei doi încep să găsească tot mai des motive pentru a fi împreună, pentru a ieși și a fi unul în compania celuilalt.



   Ceea ce ar fi părut o simpla atracție, pentru Irlanda se transformă în ceva mai mult, însă ea nu avea de unde să știe că și Grant simte la fel. Numai că amândoi sunt victimele unor copilării traumatizante și a unei vieți nu tocmai fericite care și-a lăsat cicatrici adânc îngropate în inimile lor.

 

   Grant își dorește mai mult decât orice să poată fi capabil de iubire, însă fosta sa relație i-a distrus viața și dorințele de a-și întemeia o familie. Tot ce îi rămâne Irlandei de făcut este să îi doboare scuturile lui Grant și să accepte tot ce va găsi în spatele lor. Dar dacă ceea ce se află acolo este mult prea întunecat și mult prea dureros, chiar și pentru ea?

 

   Când totul părea perfect, ceva tragic se întâmplă și le dovedește că viața poate fi atât de scurtă și de surprinzătoare, încât trebuie să iubești cât oamenii se află în viața ta, nu după ce i-ai pierdut. Oare demonii trecutului îi vor lăsa în pace sau le va întuneca dragostea și toată viața care se așterne în fața lor?


 

   Wow, wow și iar wow! Indecent a fost cea mai mare surpriză! Nu aș fi crezut că Vi Keeland va scrie vreodată o astfel de carte, atât de frumoasă, atât de impresionantă și de profundă, cu o poveste sfâșietoare în spate!

 

   Când am început cartea, după ce foarte multe persoane mi-au spus să o citesc, mă așteptam la o poveste erotică clasică marca Vi Keeland, numai că aveam așteptări mai mari, având în vedere că am văzut-o foarte lăudată în ultima vreme.

 

   Însă povestea lui Grant și a Irlandei s-a dovedit a fi fața urâtă a iubirii, s-a dovedit a fi imaginea plină de durere a unui trecut care își are urmările până în prezent în viața personajelor. Nu m-aș fi așteptat vreodată să vărs lacrimi la o carte scrisă de această autoare, însă iată că Indecent a reușit să fie surpriza anului, până acum.

 

   Știți că am o slăbiciune pentru personajele masculine tip Grant Lexington, aroganța și condescendenta în persoană, deci cum aș fi putut să rămân indiferentă în fața lui?

 

   Încă de la început, când am citit schimbul lor de mail-uri, m-am amuzat enorm de mult de replicile lor, dr charisma și sarcasmul celor doi. Apoi, treptat, totul a devenit emoționant, profund și dureros, totul a luat o întorsătură neașteptată și a făcut ca povestea fierbinte dintre Irlanda și Grant să se transforme într-o iubire înduioșătoare, într-o dragoste cu spini.

 

   Nu mă așteptam la toate schimbările și surprizele acestei cărți și mă bucur că am continuat să dau șanse cărților scrise de Vi, pentru că vă spun sincer, trebuie să citiți Indecent! Poate că nu urcă ea pe lista de cărți care mi-au frânt inima, dar clar este o carte care vă va emoționa și care vă va fura câteva lacrimi! Sunt sigură că Irlanda și Grant vă vor fura inimile!

 

   Până data viitoare, până la următoarea recenzie, vă doresc să începeți anul cu lecturi magice, dragilor!



Bookstagram-ul meu unde puteți găsi pozele pe care le fac, desene, reacții, unboxing-uri și multe altele: @angelsfrombooks

Puteți găsi acest volum cât și restul celor scrise de aceleași autoare la Editura Trei în colecția Eroscop. Le puteți achiziționa  atât de pe site-ul editurii cât și de pe CartepediaLibrex sau de pe Libris
Lectură plăcută, dragilor! :)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii