Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Mai întunecat de Erika L. James




  
















 Titlu: Mai Întunecat


 Autor: Erika L. James


    Editura: Trei, colecția Eroscop


    Nr. Pagini: 640


    Traducere: Oana Dușmănescu


    Punctaj: 5/5


    Seria Fifty shades:

   1) Cincizeci de umbre ale lui Grey (recenzie)
   2) Cincizeci de umbre întunecate (recenzie)
   3) Cincizeci de umbre descătușate (recenzie)
   4) Grey (recenzie)
   5) Mai întunecat
   6) -

   Christian trebuie să o recupereze acum pe Anastasia, căci fără ea întunericul pune stăpânire pe el, pentru că până acum nu a realizat cât de singur e, nu a realizat asta până nu a pierdut-o pe singura femeie de care s-a îndrăgostit vreodată.

   Când o câștigă înapoi, își promite că nu o va mai lăsa niciodată să plece, că nu o va mai da în bară. Ar putea el să renunțe la viața lui, la tot pentru a avea o relație simplă cu Anastasia? Răspunsul vine mai repede decât s-ar fi așteptat iar totul deabia începe...


   Dar ei sunt două persoane la poli opuși, gata să se dezlănțuie oricând. Relația lor este o continuă contradicție, plină de certuri și de împăcări și mai înfocate. Însă când totul mergea bine, în viața lui Christian apare Leila, fosta lui supusă și dă totul peste cap.

   Acum el trebuie să o protejeze pe Anastasia și să o găsească pe femeia care cândva i s-a supus. Dar cum să o protejeze pe Ana când ea face totul ca să se expună pericolului? Când Christian își pune bodyguarzii să o supravegheze, între ei se iscă o ceartă aprinsă iar întunericul amenință să iasă iar la suprafață.

,,-Nu, ea nu cunoaște monstrul.”

   El știe că atunci când va afla adevărul va pleca fără să se mai uite în urmă. Dar până atunci, Carpe diem, Grey! Ei evoluează și ajung să se iubească mai mult decât și-ar fi imaginat vreodată. Când barierele lui sunt dărâmate de Anastasia, își dorește ca ea să fie ultima femeie din viața lui.

   ,,-Nu dai greș niciodată, Ana. Ești frumoasă, inteligentă, provocatoare, amuzantă, sexy și mulțumesc cerului în fiecare zi că ai venit tu să-mi iei interviul și nu Katherine Kavanagh.”


   Dar femeile din viața lui încep să fie piedici mari în relația cu Anastasia iar atunci când șeful ei întrece măsura, Christian vede roșu în fața ochilor. El ar face orice pentru Ana, chiar dacă asta înseamnă și să distrugă o întreagă companie ca să o știe în siguranță.

   Printre suișuri și coborâșuri, iubirea lor crește și îi schimbă iar acum demonii, întunericul și teama au dispărut.


   Dar dacă fericirea poate fi răpită? Dacă demonii se pot întoarce sub cea mai urâtă formă a lor? Când viața lui Christian e pusă în pericol el se întreabă dacă o va mai vedea vreodată pe femeia pe care o iubește.

   Cu un răspuns nerostit, cu un viitor ce le poate fi luat, Christian trece prin cel mai greu moment din viața lui. Dacă fericirea lui nu a fost făcută să dureze?

   Și dacă în spatele durerii lor se află de fapt un demon mult mai feroce și mai negru decât și-au imaginat ei? Destinul dă cu banul în fața vieții lor: fericiți până la adânci bătrâneți sau sfâșiați și distruși în cincizeci de nuanțe?

   Vai, cât de dor îmi fusese de Christian Grey! Uitasem cât de mult am iubit povestea lor și cât de frumoasă e această serie! Iar după atâta timp în sfârșit i-am regăsit și pot spune că și de data aceasta au ieșit scântei!

   Mi-a plăcut la nebunie Mai întunecat! În primul rând pentru că sunt o mulțime de secvențe de care eram curioasă din volumul doi, pe care nici măcar Anastasia nu le știe și pe care doar din perspectiva lui le puteam afla și, în al doilea rând, pentru că Cincizeci de umbre este una dintre seriile mele preferate și mi-era dor de povestea dintre Grey și Ana!

   Cu toate că știam deja firul poveștii și îmi aminteam totul în detaliu, acest volum a fost la fel de delicios ca și cele pe care le-am citit cu ani în urmă. Îmi place la nebunie de Grey și de felul în care evoluează și se schimbă pe parcursul acestei serii!

   De asemenea, am adorat faptul că, la fel ca în Grey, avem toate gândurile și emoțiile lui scrise aici și facem cunoștință cu un Christian mai speriat, mai temător și mai pervertit în cincizeci de nuanțe decât până acum!

   Nu aș putea să critic ceva pentru că știți deja și din recenziile pe care le-am făcut celorlalte patru volume cât de mult îmi place seria scrisă de Erika și nu aș putea vreodată să îi găsesc aspecte negative, în ciuda părerilor mixte care există deja.

   Așa că dacă și voi îi îndrăgiți pe Christian și pe Anastasia, în acest volum aveți cele mai întunecate secrete și emoții ale lui Grey pentru că acest volum prezintă un Grey vulnerabil și diferit pe care îl înțelegem mai bine, care este înduioșător și care ne inspiră empatie și compasiune dar nu uitați, totul e în cincizeci de nuanțe diferite!


Puteți găsi desenul meu cu Anastasia și Christian pe pagina mea de artstagram, @artisticstuff.24

Fifty shades este publicată la Editura Trei.
Puteți achiziționa seria de pe site-ul editurii, de pe Libris sau de pe Cartepedia

Lectură plăcută, dragilor! :)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii