Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Mister Moneybags de Vi Keeland & Penelope Ward


   Titlu: Mister Moneybags

   Autor: Vi Keeland & Penelope Ward

   Editura: Trei, colecția Eroscop

   Nr. Pagini: 327

   Traducere: Rita Glonț 

   Punctaj: 4/5

   Bianca George îl întâlnește pe enigmaticul Dexter Truitt într-un lift în clădirea în care trebuia să îi ia acestuia un interviu pentru o revistă. Un interviu faimosului și secretosului Dexter Truitt a cărui înfățișare nu o cunoștea prea multă lume. Dar ea nu l-a cunoscut pe Dex în lift ci pe Jay Reed, un simplu curier pe bicicletă, o identitate falsă cu care el a ales să se prezinte.

   ,,Habar n-avea că sunt Dex Truitt, omul de afaceri bogat pe care îl poreclise Mister Moneybags și cu care trebuia să se întâlnească.”

   După ce aceștia rămân blocați în lift, Bianca îi spune că detestă oamenii ca Dex Truitt, niște snobi, niște bărbați bogați, crescuți în familii pline de bani cu o educație aleasă, bărbații puternici care nu apreciază aproape nimic

   După un schimb delicios de replici, după ce au ieșit din lift, Dex a anulat interviul și a făcut primul pas din rândul de minciuni care avea să urmeze: A continuat să se dea drept Jay Reed, un alterego pe care curând l-a detestat, dorindu-și ca Bianca că îl cunoască pe adevăratul om din spatele lui Jay.

   Cu cât relația dintre Jay și Bianca avansa, aceasta a reușit să îi ia interviul lui Dex, online. Dar ceea ce era cu adevărat zguduitor era chimia dintre ei chiar și în banalul chat unde aceștia vorbeau seară de seară la ora 11:00.

   Seara, Bianca vorbea cu Dex, discuții ce au intrat curând pe un teren minat, iar ziua ieșea la întâlniri cu romanticul și minunatul Jay, simplul curier care sculpta în lemn și care își făcea pași repezi spre inima ei.

   Când între cei doi lucrurile păreau să meargă mult prea departe, Dex a dat înapoi. Tot ceea ce își dorea acum era ca Bianca să știe adevărul. Dar cum mai putea totul să fie reparat când și Jay și Dex s-au îndrăgostit de Bianca? În toată nebunia situației lor, mai grav era că și Bianca se îndrăgostise deja de Jay...dar și de Dex.

   ,, Și s-a îndrăgostit de cei doi bărbați. Doar că amândoi eram eu. Iar când a aflat, era să o pierd. Nimic nu prevestea acea zi și nici nu eram pregătit pentru ce a urmat.”

   

   Când Bianca a aflat adevărul, tot ceea ce se clădise în jurul lor amenința să se prăbușească. Ar mai fi putut ea să aibă încredere în Dex? Acum că Jay Reed nu mai exista, Bianca trebuia să accepte că cele două persoane din viața ei erau același bărbat. Ea trebuia să accepte dar oare putea să mai aibă încredere în Dex vreodată?

   Cu sentimente pe care nu le-a mai avut pentru nicio altă femeie, Dex începe să repare ceea ce a stricat și să clădească iar legătura dintre ei și încrederea pe care i-a zdrobit-o Biancăi.

   Dar ,, toate lucrurile bune se sfârșesc la final, nu?” Iar Dex nu s-ar fi așteptat la lovitura pe care ei aveau s-o primească.


   Când adevărul se lovește de ei iar trecutul pare să zdrobească fiecare dorință și vis pe care îl aveau, tot ce au ei este clipa de acum.

   Dar cum poți să te îndepărtezi de femeia îmbrăcată într-o rochie albă care pășește în fața ta și îți spune că te iubește? Cum poți să mai zâmbești când știi că ziua de mâine poate să îți fure totul? 

   Într-o incertitudine deplină, Bianca și Dex trăiesc minunat clipele care curând puteau deveni ultimele lor momente împreună. Cum ar putea viața să îi fi ajutat atât ca acum să îi doboare?

   Am vânat de foarte mult timp cărțile scrise de Vi Keeland și Penelope Ward iar acum în sfârșit le am aproape pe toate și vă pot spune părerea mea despre aceste autoare și cărțile lor delicioase! 

   Inițial, am anticipat obișnuita poveste de dragoste în care protagoniștii ajung să fie împreună apoi sunt despărțiți de o ceartă, etcetera, etcetera. Dar nu mă așteptam la întorsătura de situație care m-a întâmpinat chiar la mijlocul cărții.

   Dex este unul dintre bărbații tipici, bogați, care ar putea cumpăra o întreagă linie de avioane dacă și-ar dori dar, în același timp, este atipic în relația cu Bianca. Nu ne-am aștepta ca un bărbat atât de puternic și impunător să înceapă să caute filmulețe pe YouTube ca să învețe să sculpteze în lemn!

   Scenele care mie mi s-au părut a fi cele mai înduioșătoare au fost cele în care apărea Jelani Okiro, bărbatul înțelept care a avut o influență uimitoare asupra lui Dex și care inspira milă și compasiune cu fiecare apariție a sa.

   Felul în care a evoluat relația lor a fost unul ușor grobit dar fascinant, atât în scenele cu Jay Reed cât și în cele cu Dexter Truitt!

   Mi-a plăcut de Bianca foarte mult, excepție făcând numele ei destul de banal :). Povestea prezentată dintre cei doi a fost una captivantă și plină de scene incendiare dar în același timp, Mister Moneybags a fost o carte ușoară și simplă iar acum abia aștept să îi cunosc și pe restul maniacilor și ticăloșilor la patru ace! 


Puteți găsi acest volum cât și restul celor scrise de aceleași autoare la Editura Trei în colecția Eroscop.

Le puteți achiziționa  atât de pe site-ul editurii cât și de pe Libris.ro
Lectură plăcută, dragilor! :)







Trimiteți un comentariu

0 Comentarii