Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Egomaniac de Vi Keeland


   Titlu: Egomaniac

   Autor: Vi Keeland

   Editura: Trei, colecția Eroscop

   Nr. Pagini: 366

   Traducere: Diana Trăncuță

   Punctaj: 4/5

   Emerie Rose credea că viața ei tocmai devenea mai bună. Însă s-a înșelat! Tocmai își închiriase un apartament în Park Avenue când un intrus a intrat peste ea în birou încasând mișcările ei de Krav Maga. Asta până a imobilizat-o pe Emerie râzând arogant.

   Dar curând, Emerie află că Drew Jagger era de fapt ocupantul biroului pe care ea îl închiriase și care fusese în concediu cât biroul se afla în renovare, dar cel mai rău, ea află că fusese trasă pe sfoară de un impostor care i-a luat zece mii de dolari. Se vede că este din Oklahoma...

   După ore întregi și emoții îngrozitoare, Emerie se duce a doua zi la secția de poliție împreună cu Drew iar din compasiune, făcând ceea ce el credea că va fi o greșeală, Drew îi propune lui Emerie să rămână pănâ când va găsi un birou nou în locul secretarei lui până când aceasta avea să se întoarcă.

   Dar în curând, Emerie începe să îi intre pe sub piele lui Drew iar tot ceea ce își mai poate dori este ca ea să ajungă în patul lui. Însă el nu s-ar fi așteptat ca ea să fie îndrăgostită de un alt bărbat de trei ani de zile. Iar Emerie nu s-ar fi așteptat la toate neînțelegerile și certurile dintre ei. Însă tocmai certurile  erau cele care făceau să sară scântei între ei.

   ,, Și nu mă așteptam să mă tulbure de fiecare dată când mă certam cu el, mai ales că doar asta făceam.” 

   Când cei doi încep o relație,  toate extremele lor par să se atragă. Drew era un tip arogant, egoist, un egomaniac uriaș! Treaba lui Emerie era să salveze căsniciile oamenilor, pe când a lui Drew...era să îi despartă. Dar tocmai asta face ca atracția dintre ei să fie mistuitoare!


   Urmăriți de fantome din trecutul lor, Drew și Emerie încearcă să facă totul să meargă atunci când în relația lor cu beneficii se strecoară iubirea.

   Lucrurile mergeau de minune și părea că cei doi își trăiesc acum cea mai bună viață. Dar atunci când apare Alexa, fosta soție a lui Drew, trecutul îi lovește din plin! Când Emerie află adevărul din spatele suferinței bărbatului pe care ea îl iubește și care pare deseori un insenibil, durerea se strecoară și ea lângă iubirea lor.


   Încercând din răsputeri să fie lângă Drew, Emerie încearcă să îmbrățișeze trecutul lui cu totul și să îi fie alături iar dragostea lor pare să îi salveze în cele mai întunecate momente ale lor. Dar atunci când Drew face o alegere greșită, tot ce credea Emerie că au clădit împreună pare o minciună. O nenorocită de minciună!

   Acum, Drew riscă să o piardă pe singura femeie pe care a iubit-o vreodată. Printre procese, întâlniri și certuri cu Alexa, printre mii de sentimente contradictorii care îi speriau, Drew îl pune pe Roman, cel mai bun prieten al lui, să o urmărească pe Emerie. Iar atunci când ea este gata să cadă în brațele altui bărbat, Drew își iese din minți!


   Alegerile pe care le fac le pot schimba viitorul în orice clipă. Dar iubirea pare mai puternică decât orice obstacol, mai puternică și decât greșelile lor și decât trecutul întunecat pe care l-au trăit. Când totul părea pierdut, povestea lor de dragoste continuă să se deruleze în pași de dans undeva în Atlanta.

   Poate fi iubirea prețul fericirii? Finalul care îi așteaptă pe Drew și pe Emerie pare să fie deabia începutul lor. Vor reuși ei să înfrunte împreună destinul?

   Egomaniac... dulce și spectaculos final! Așa cum m-am așteptat, Egomaniac mi-a plăcut cel mai mult ca și poveste, cu toate că nu aș putea să aleg între Drew, Graham și Dex...pur și simplu nu aș putea să fac asta!

   Am înțeles deja că începutul grăbit al fiecărei povești este de fapt, probabil, semnătura lui Vi Keeland, din moment ce acest volum a fost scris doar de ea. Nu știu de ce, poate că din cauza biroului, sau aroganței, sau poate că nu știu sigur din ce cauză, dar Drew Jagger mi-a amintit uneori de Christian Grey...ce amintiri!

   Se pare că fiecare bărbat, inclusiv Drew s-a dovedit mult mai sensibil și mai dulce pe parcurs, combinație perfectă cu ticăloșenia și aroganța. Mi-a plăcut că Emerie a părut de la bun început inocentă, chiar naivă de multe ori...doar a pierdut zece mii de dolari, nu?

   Dar nu asta, ci bunătataea și speranța ei au făcut ca ea să fie atât de plăcută, mai ales că a fost permanent într-o antiteză cu enigmaticul, deliciosul și minunatul Drew Jagger.

   Mi-a plăcut foarte mult că cearta dintre ei și despărțirea a durat foarte puțin și că au fost cel mai puternic cuplu, lăsând cel mai puțin ca trecutul să le afecteze dragostea.

   Finalul este unul minunat, plin de surprize, fascinant și foarte dulce! Vi Keeland a reușit să mă facă să mă îndrăgostesc de cărțile ei, de personajele feminine atipice, geniale și de bărbații aroganți și sensibili și de poveștile lor. În curând pun mâna și pe Bilete Înveninate dar până atunci, ce ați zice să faceți cunoștință cu Drew, Graham și Dex? :)



Puteți găsi acest volum cât și restul celor scrise de aceleași autoare la Editura Trei în colecția Eroscop.

Le puteți achiziționa  atât de pe site-ul editurii cât și de pe Libris.ro
Lectură plăcută, dragilor! :)







   

   

   

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii