Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Mă regăsesc în noi de Jasinda Wilder

 

   Titlu: Mă regăsesc în noi

   Autor: Jasinda Wilder

   Editura: Epica Publishing House

   Nr. Pagini: 458

   Traducere: Adina Pintea

   Punctaj: 5/5

   Seria: Falling
   1) Mă pierd în tine (recenzie)
   2) Mă regăsesc în noi
   3) Falling under
   4) Falling away
   5) Falling for Colton

   Dar fericirea și iubirea se pot naște atât de  aproape de durere?
   Tuturor le va rămâne în suflet... Durerea care nu se uită niciodată.

   Jason Dorsey este vedeta echipei de fotbal și este cel mai bun prieten al lui Kyle, acesta fiind singurul care știe adevărul despre viața lui Jason. În spatele aparențelor și a fericirii pe care o afișează zi de zi, tatăl lui Jason este un veteran de război și fusese la rândul său vedeta echipei de fotbal, până când un accident l-a împiedicat să mai joace iar acum își vărsa toată frustrarea, răutatea și brutalitatea pe Jason, crezând că bătaia este cea mai bună formă de educație. Avea o lume plină de demoni și de furie ascunsă în sufletul lui iar când a încetat să mai fie violent cu soția sa, Jason a fost următoarea victimă și nimeni nu îl mai putea salva de violența tatălui său.

   Jason era îndrăgostit de Nell iar atunci când o invită la o întâlnire aceasta acceptă dar dragostea ei pentru Kyle devine tot mai puternică și îi spune lui Jason că nu mai poate ieși cu el dar îi destăinuie faptul că Becca De Rosa, cea mai bună prietenă a ei, era îndrăgostită de el de când erau copii. Jason realizează în sfârșit că și Becca este la fel de minunată ca Nell și decide să își încerce norocul cu fata timidă și inteligentă pe care nici nu o observase până atunci.

   Becca era o tănără cu o minte sclipitoare care își așternea toate gândurile în caietul de poezii pe care îl avea. Ea se bâlbâia adesea iar în acest fel își putea așterne gândurile mult mai ușor. Părinții ei aveau concepții stricte și învechite iar ea avea multe interdicții spre deosebire de Ben, fratele ei mai mare care alesese o cale greșită, care se droga, bea și era de asemenea, bipolar. Cu toate acestea, Ben este hotărât să o acopere pe Becca de fiecare dată când aceasta vrea să iasă cu Jason. Aceasta a ieșit cu el la o întâlnire aranjată de Nell iar acum trebuia să se strecoare de fiecare dată din casă dacă voia să îl vadă... și avea de gând să facă asta des.

   Atunci când Becca îi arată jurnalul ei cu poezii, Jason îi arată la rândul său o fotografie făcută de el, amândoi fiind uimiți de talentul celuilalt. Relația lor a evoluat în cel mai frumos mod iar aceștia au explorat împreună noul tărâm în care trăiau și au ajuns împreună pe culmile fericirii...până doi ani mai târziu.

   După doi ani, un telefon sună iar vestea că prietenul lor, Kyle, a murit, vine ca o lovitură pentru Becca și Jason. Cu toate acestea, cei doi se pierd în relația lor, fiind o ancoră unul pentru celălalt. Când viața devine tot mai grea, iubirea lor este cel mai puternic scut.


   Anii au trecut iar Becca s-a mutat cu Jason, Ben a revenit pe drumul bun iar cum era împreună cu Kate iar viața lor era cât se poate de perfectă, spre deosebire de Nell, prietena lor cu care viața nu fusese blândă iar care acum se tăia pe mâini și plutea în derivă. Când Colton a intrat în viața ei, Becca își dorea ca în sfârșit să apară și fericirea ei și să dispară problemele din viețile lor... și au dispărut până când totul s-a prăbușit.

  Într-o zi când Becca a venit acasă, știa că ceva este în neregulă iar ceea ce avea să vadă avea să îi schimbe viața pentru totdeauna. Inima ei a fost zdrobită iar Jason este singurul în care își găsește alinarea. Dar când problemele și răutățile continuă să apară, cum mai pot Nell și Colton să zâmbească, cum mai pot Becca și Jason să treacă peste loviturile primite de la viață? Iubirea riscă să se destrame iar inimile riscă să se frângă.

   Am adorat aceste două cărți din tot sufletul. Nu credeam că voi întâlni atâta suferință și în acest volum, atâta profunzime și emoție. Povestea lui Jason și a Beccăi este foarte frumoasă, este idealul de relație care durează toată viața dar sunt încercați de atâtea iar problemele din viața lor sunt atât de zguduitoare încât  viața lor amenință să se destrame în orice clipă.

   Mi-a plăcut de Ben, în ciuda tuturor problemelor și greșelilor sale, mi-a plăcut relația dintre el și Becca, cât și felul în care o acoperea mereu ca să nu intre în belele. Mi-a inspirat atâta milă iar personajul său reprezintă personajul cu un suflet distrus care pur și simplu îți frânge inima

   Mă pierd în tine și Mă regăsesc în noi prezintă povestea unor oameni puternici, reprezintă  adevărul despre cum modelează suferința oamenii și, de asemenea, aceste cărți se rezumă la vindecarea unor inimi sfâșiate, la șansa pe care o primesc oamenii zi de zi și la felul în care ei folosesc această șansă! Dacă nu ați citit până acum cărțile Jasindei Wilder, acum aveți șansa de a o face și de a vă schimba percepția despre anumite decizii și convingeri ale vieții!


   Cărțile sunt publicate la editura Epica Publishing House.
   
   Le puteți achiziționa de pe site-ul editurii sau de pe Libris.ro

   Lectură plăcută, dragilor! :)




   


   

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii