Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Șoapte de iubire de Jamie McGuire & Teresa Mummert

Titlu: Șoapte de iubire


Autor: Jamie McGuire și Teresa Mummert


Editura: Trei


Nr. Pagini: 335


Traducere: Emanuela Ignățoiu Sora


Punctaj: 5/5



  Josh Avery este un paramedic sexy care a pus de ceva vreme ochii pe Avery Jacobs, o asistentă medicală din același spital unde lucrează acesta. Atât Avery cât și Josh se află sub trista amintire a unui trecut negru plin de suferință.Viața, soarta sau destinul au făcut ca cei doi să se afle în aceeași intersecție într-o seară când au ieșit din tură de la spital în timp ce se tachinau și discutau fiecare din mașina lui. În timp ce secundele semaforului se scurgeau, Josh își încerca norocul cu femeia care îl atrăgea de ceva vreme. Tocmai atunci când râdeau de refuzul lui Avery de a-i da numărul de telefon, Josh o acuză că este prea serioasă iar replica lui Avery plutește între ei în timp ce micul ei Prius verde este izbit de un camion și propulsat în mașina lui Josh:

,,- Ești prea serioasă.
  - Bănuiesc că n-o să afli niciodată cum sunt cu adevărat...''

  Trezită din comă, Avery pleacă din spital și ia prânzul singură în timp ce se trezește tocmai cu Josh Avery lângă ea. După accident, Josh realizează că ar fi putut s-o piardă pe Avery înainte să o fi avut și simte că universul i-a dăruit o a doua șansă și ia o alegere care îi va schimba viața, așa că se așază pe locul liber de lângă Avery.



,,- Mănânci singură? [...]
  -Da,[...] Știu, e cam jalnic.
  -Nu cred. [...] Cred că e un pic romantic.''

  Josh îi povestește despre cum a scos-o dintre fiarele mașinii iar ea, deși confuză, se simte bine în preajma lui deși știe ce fel de reputație are renumitul Josh Avery și totuși, alege să îi dea o șansă. Șoapte de iubire prezintă o poveste atipică, povestea a doi oameni care au primit o a doua șansă de la viață, care o primesc și trăiesc o viață frumoasă împreună timp de doi ani, ani în care, deși au dat și peste obstacole, dragostea lor a crescut dar nu i-a pregătit pentru lovitura pe care urmau să o primească.




  Se presupune că Domnul și Doamna Avery ar fi trebuit să fie în culmea fericirii dar relația lor se prăbușește tocmai când aveau cel mai mult nevoie unul de celălalt iar când totul nu putea fi mai rău, Jamie McGuire și Teresa Mummert ne dau și nouă o adevărată lovitură cu întorsătura de situație care ne izbește din plin.

  Confuzie, intrigă, ambiguitate, suferință și din nou INTRIGĂ! Pentru mine ultimele pagini ale cărții
au fost ca o lovitură de grație. L-am adorat pe Josh încă de la primele pagini când era prezentat ca un afemeiat, un bărbat care nu s-a implicat vreodată într-o relație. Când am aflat poveștile trecutului lui
și al lui Avery, mi-a fost milă de ei și de copiii care suferiseră cândva și care încă o făceau, presați de vină și de amintiri. Josh este cel de care are nevoie Avery iar ea este fix ceea ce îi lipsea lui. Totul părea o simplă și fericită poveste de dragoste până când am început să pun toată cartea la îndoială.
Schimbarea din finalul cărții face totul. Avery si Josh sunt un cuplu cum n-am mai întâlnit în cărți, cu o poveste memorabilă, plină de speranță care ne arată că destinul își face cu adevărat treaba iar planurile lui se îndeplinesc mereu.
  Șoapte de iubire este o carte de nota 10, este o poveste minunată care ar fermeca pe oricine o citește și vă sfătuiesc să o cumpărați cât mai repede și să o citiți.

P.S: Pregătiți-vă de intrigă și de șoc! :)

Cartea este publicată la Editura Trei

Puteți achiziționa Șoapte de iubire de pe Libris.ro



Lectură plăcută! :)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii