Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Infernul lui Gabriel de Sylvain Reynard

Titlu: Infernul lui Gabriel


Autor: Sylvain Reynard


Nr. pagini: 696


Editura: Trei


Traducere: Mihaela Doaga


Punctaj/. 5/5


  Infernul lui Gabriel este primul volum al trilogiei lui Sylvain Reynard:
  1) Infernul lui Gabriel
  2) Extazul lui Gabriel
  3) Izbăvirea lui Gabriel

  Julia este o tânără masterandă care dorește să devină specialistă în Dante, timidă, cu mici secrete, plină de pasiune, vulnerabilă și inocentă. 
 ,,Enigmatic și sexy, profesorul Gabriel Emerson este un foarte respectat specialist în Dante în timpul zilei și un adept al plăcerilor lipsite de inhibiții, în timpul nopții. 
Se folosește de șarmul său pentru a-și satisface orice capriciu, dar este torturat de un trecut întunecat și măcinat de convingerea profundă că nu mai are nicio speranță de mântuire.

 Gabriel Owen Emerson este tipul masculin ideal pentru orice femeie. Este profesorul în vârstă de 33 de ani cu ochi albaștri și păr șaten cu șuvițe lungi, care întoarce privirile pe holul universității dar pe care toți îl știu ca fiind sarcastic, îngâmfat și dur.
  ,,Când fermecătoarea și inocenta Julia Mitchell se înscrie la cursul său, atracția pe care o simte față de ea nu numai că îi periclitează cariera, dar îl trimite într-o călătorie în care trecutul și prezentul se ciocnesc.

   Pe parcursul romanului, relația dintre cei doi are parte de multe suișuri și coborâșuri iar povestea pe care cei doi o trăiesc are o mare importanță în viața și în comportamentul fiecăruia dintre ei. 
  Gabriel are nevoie de o Beatrice a lui în timp ce Julianne are nevoie de un Dante al ei. Atunci când trecutul iese la iveală, amândoi realizează ce au pierdut iar marea dezvăluire îl dă peste cap pe seducătorul bărbat care a avut întotdeauna orice femeie și-a dorit. Ele au fost nenumărate dar nici măcar una nu a fost Beatrice a lui. Și totuși, acum...




   Cu toate astea, în adâncul lui, Gabriel știe că este definiția perfectă a unui demon, pe când Julia este ca un înger, inocentă și bună. Dar oare ea își va dori să fie împreună cu un bărbat ca el?  Și oare va trece cu vederea peste faptul că el este profesorul ei ?
  Atunci când ei găsesc o rezolvare pentru toate, întrebările trecutului sunt tot mai apăsătoare. Cine este cu adevărat Gabriel O. Emerson?  Va afla el secretul Juliei?

   Din punctul meu de vedere, deși am terminat doar primul volum, cred că aceasta va fi cea mai reușită serie scrisă de un bărbat. A fost palpitant să descopăr felul cum scrie și cum gândește un bărbat genul acesta de povești și cred ca Sylvain Reynard s-a descurcar perfect. Primul volum a fost minunat iar lucrurile neașteptate de pe parcursul cărții te lasă fără cuvinte. Abia aștept să încep al doilea volum!

Găsiți cele trei volume la Editura Trei:
Lectură Plăcută! :)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii