Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Salvează-mă de Mona Kasten

   Titlu:Salvează-mă

   Autor: Mona Kasten 

   Editura: Bookzone 

   Nr. Pagini: 368

   Traducere: Iulia Dromereschi 

   Punctaj: 4😇/5😇

   Seria Maxton Hall:   

   1) Salvează-mă 

   2) Salvează-te (recenzie)

   3) Salvează-ne (recenzie)


,,-Visurile sunt importante, James.
-Atunci tu eşti visul meu.”


   Maxton Hall poate părea la prima vedere un liceu pentru tineri bogați, însă chiar și în rândul elevilor care învață acolo există secrete întunecate și iubiri interzise. 

   Într-o lume a banilor, Ruby Bell este eleva de nota zece care visează să ajungă la Oxford și care nu se trage dintr-o familie uimitor de bogată, așa cum o fac Lydia si James Beaufort. 

   Poate că pentru mulți, numele Beaufort duce cu gândul la cel mai renumit lanț de îmbrăcăminte, însă pe Ruby acest nume o duce cu gândul la băiatul nesuferit care începe să o calce pe nervi. 

   E nevoie de o singură neînțelegere, de omul greșit într-un loc nepotrivit pentru ca Ruby să devină ținta atacurilor la persoană ale lui James. 

   ,,Ei vin din lumi diferite. Și, totuși, sunt făcuți unul pentru celalalt. Poate dragostea adevărată să spargă zidurile convențiilor sociale?”

   Bani, farmec, lux, putere sunt patru cuvinte care ar descrie perfect familia lui James și Colegiu Maxton Hall. Iar Ruby Bell nu dă nici măcar doi bani pe aceste lucruri. Și tocmai acesta este motivul pentru care James este brusc intrigat și interesat de fata care îl respinge și care nu este deloc interesată de banii lui. 

   Secretul scandalos pe care l-a aflat Ruby e doar începutul unui haos în care nu credea că se va afla vreodată. Astfel, James Beaufort pune la cale un plan ce are ca scop reducerea la tăcere a lui Ruby Bell.

   Însă o scânteie scapără între ei, iar aceasta este căderea fetei conștiincioase și cuminți. În fond, cum să nu te îndrăgostești de un Beaufort?

   Am adorat seria Again pe care a scris-o Mona Kasten, așa că trebuia să văd despre ce este și Maxon Hall și recunosc că mi-a plăcut mult mai mult decât m-aș fi așteptat, însă nu a întrecut nicidecum prima serie. 

   Mi-a plăcut că James era acest nesuferit infatuat și bogat, moștenitorul unei întregi averi care îl ridica pe un tron ca pe un prinț. Însă totul a luat o întorsătură care m-a făcut să îl plac și mai mult.

   Am oscilat între a plăcea sau a detesta aproape fiecare personaj și mi-a plăcut că Mona Kasten le-a construit în așa fel încât acestea să nu fie ceea ce par. De Ruby mi-a plăcut din prima, însă am privit-o cu ochi critici de la bun început. A trebuit să îmi reamintesc iar și iar că e o elevă de liceu și e naivă... 

   Intriga a însoțit fiecare capitol și mi-au plăcut toate dramele de liceu pe care le-am întâlnit, însă acestea nu se termină aici! Relația dintre Ruby și James a evoluat și a pornit pe un drum care pare că nu va avea un sfârșit plăcut.

   Însă asta înseamnă Maxon Hall. Intrigi, drame și secrete...v-am făcut curioși? Dacă da, trebuie să puneți mâna pe această serie, pentru că ultimul volum tocmai a ieșit și cu siguranță promite multe! 

   Mi-a plăcut foarte mult cum s-a încheiat totul și, ce pot spune... Există, domne, suspans! 

   Deși am iubit mult mai mult seria Again, Maxton Hall are aerul acela de poveste adolescentină și cred că e greu să nu o îndrăgești! Mulțumesc că mi-ați citit recenzia, dragilor! Până data viitoare, vă doresc lecturi magice și nu uitați să pășiți și voi la Maxon Hall. Nu veți regreta! Mulțumesc că mă citiți! 

   Semnat,

   Ruxandra de la Angels From Books

Bookstagram-ul meu unde puteți găsi pozele pe care le fac, desene, reacții, unboxing-uri și multe altele: @angelsfrombooks

 Seria este publicată și o puteți găsi la editura Bookzone.

De asemenea, o puteți achiziționa de pe site-ul editurii.

Lectură plăcută, dragilor! 😊

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii