Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Femei puternice de Louise Hay

   Titlu: Femei puternice


   Autor: Louise Hay


   Editura: Adevăr Divin


   Nr. Pagini: 113


   Traducere: Cristian Hanu


   Punctaj: 5/5


,,Există o zicală care spune: Femeile susţin jumătate din cer. A sosit timpul să transpunem în fapt această zicală.”


   ,,Dacă nu suntem capabile să ne acordăm noi înşine iubirea pe care o merităm, nimeni altcineva nu ne va iubi cu adevărat. Nu-ţi pierde timpul căutând ceva ce nu există deocamdată în viaţa ta. Începe prin a fi plină de afecţiune şi de gingăşie faţă de tine însăţi. Lasă-ţi corpul şi inima să experimenteze ce înseamnă să te simţi iubită. Tratează-te regeşte, aşa cum ţi-ai dori să te trateze un iubit.”


   După cum știți, Louise Hay este deja în topul autorilor mei preferați, deci era inevitabil să nu ador Femei puternice, cartea dedicată nouă tuturor femeilor.

 

   Toate învățăturile de la omul care a trecut prin mai multe decât trece cineva într-o viață sunt atât de prețioase! Femei puternice este cartea care dovedește că, de fapt, femeile au fost întotdeauna egale cu bărbații, în ciuda felului în care erau tratate. Femeile se află la baza a multe realizări pe care le are lumea, iar această femeie minunată ne învață cum să prețuim asta.

 

   Această carte este pentru noi, pentru a ne învăța să luptăm pentru drepturile noastre și, mai mult, pentru a lupta pentru sufletul nostru. Darul pe care îl are Louise Hay este acela de a transmite emoție în toate cărțile sale. Fiecare pagină citită emană o bunătate și o fericire infinite, deci, cum ai putea să nu îi citești cărțile?

 


   ,,Personal, consider că fiecare femeie este o pionieră în lumea modernă. Ea creează o cărare nouă, nebătută de altcineva înaintea ei. Femeile își asumă riscuri. Foarte mult timp, ele s-au confruntat cu singurătatea şi cu teama, cu sărăcia şi cu greutăţile vieţii. Au trebuit să îşi construiască un adăpost şi să îşi asigure hrana. Bărbaţii celor căsătorite lipseau mult timp de acasă. Femeile au fost nevoite dintotdeauna să se descurce pentru a supraviețui, ele și copii lor. Au fost nevoite să găsească resurse şi au pus bazele pentru construirea acestei ţări. Bărbaţii nu ar fi reuşit niciodată de unii singuri să facă din această țară ceea ce este la ora actuală fără ajutorul acestor femei curajoase."

 

   Este imposibil să citești ceva scris de ea care să nu îți placă sau care să nu te sensibilizeze. Emoția pe care o pune în cuvintele sale este asemenea unei mângâieri sau a unei îmbrățișări călduroase, iar de multe ori, oamenii care îi citesc cărțile au nevoie de asta mai mult decât orice.


   În cărțile sale ajungi să te vindeci și să vindeci la rândul tău, motiv pentru care acest autor este un must-read, este o experiență inedită și o lecție de viață uriașă pentru noi toți, indiferent că suntem bărbați sau că suntem femei.

 

   Sa trăiești suferințele pe care Louise le-a trăit și să ajungi să deții o asemenea înțelepciune reprezintă o realizare către care aceasta ne construiește și nouă un drum. Carte cu carte, pagină cu pagină, ea ne învață cum să ne vindecam inima și sufletul de tot ceea ce au îndurat.

 

   Într-o mulțime de învățături și de cunoștințe importante, găsim între paginile acestei cărți atâtea infomații de cultură generală încât nu ai cum să termini această carte fără să te alegi cu o mică comoară. Și cine nu și-ar dori să se îmbogățească astfel?


 

  Louise Hay este și va fi mereu scriitoarea mea preferată în materie de cărți de vindecare și dezvoltare personală. Dragostea mea față de cărțile ei face ca eu să îmi doresc să îmi cumpăr tot ce a scris ea. Am nevoie de toate învățăturile ei și de toate cuvintele ei blânde și înțelepte.

 

   E de prisos să mai spun că vă recomand orice a scris ea. Spun asta pentru că în fiecare carte se află exerciții de practicat, rugăciuni de spus și gânduri la care avem de reflectat și nu poți decât să te alegi cu un plus citind ceva scris de ea. Cred că Louise Hay are câte o carte pentru fiecare dintre noi.


   De ce spun asta? Ei bine, aceasta abordează atâtea subiecte și vorbește despre suferințele și încercările de toate felurile, deci, nu cred că există om cu vreo povară despre care această scriitoare să nu fi vorbit în cărțile ei.

 

   Femei puternice a fost ca un tribut pentru toate femeile care se află în spatele acestei lumi. Ar fi fost imposibil ca Louise să nu ne dedice o carte noua și ei însăși, nu-i așa? După lungul drum anevoios și dur pe care femeile l-au străbătut în această lume, cartea de față vine ca o alinare și ca un premiu pentru o întreagă luptă dusă atâta vreme.


   Cum am spus și mai sus, repet acum: cred că fiecare femeie trebuie să citească această carte! Imediat ce dai ultima pagină, realizezi că aveai nevoie de această carte, dar nu știai asta. Așa că eu vă ajut prin a vă spune că sigur aveți nevoie de Femei puternice la propriu și la figurat, în viața voastră.


   Sper ca și pentru voi să aibă un impact la fel de mare, sper să străluciți și să vă bucurați de tot ceea ce vă învață Louise Hay. Până data viitoare, nu uitați că sunteți magici, dragilor, și nu uitați să citiți cărți pe măsură, cel puțin la fel de magice ca voi!



Bookstagram-ul meu unde puteți găsi pozele pe care le fac, desene, reacții, unboxing-uri și multe altele: @angelsfrombooks

Cărțile scrise de Louise Hay sunt publicate la Editura Adevăr Divin

Le puteți achiziționa atât de pe site-ul editurii, cât și de pe CartepediaLibrex și Libris

Lectură plăcută, dragilor! :)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii