Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Salvează-ne de Mona Kasten

   Titlu: Salvează-ne

   Autor: Mona Kasten 

   Editura: Bookzone 

   Nr. Pagini: 334

   Traducere: Iulia Dromereschi 

   Punctaj: 4😇/5😇

   Seria Maxton Hall:   

   1) Salvează-mă (recenzie)

   2) Salvează-te (recenzie)

   3) Salvează-ne 


  ,,Oamenii vor să fie văzuți cu mine cu orice preț. De când am pășit prima dată în școală, colegii mei mi-au suflat în ceafă și au încercat să-mi atragă atenția. Așa se întâmplă când te numești Beaufort. 


   Iată că am ajuns și la finalul seriei Maxton Hall, iar surprizele nu s-au încheiat nicidecum în volumul doi, dacă asta vă întrebați! 

În Salvează-ne, toate probleme și toate dramele ajung la un punct culminant. Ruby și James, cuplul nostru controversat, se confruntă cu niște provocări uriașe, iar relația lor e testată cum nu au mai pățit până acum. Mai ales când onoarea familiei lui James începe să le pună bețe în roate... 

   Lydia se află în cel mai mare impas al vieții ei, iar domnul Sutton pare că nu va apărea curând în peisaj. Acțiunea se mută la mătușa Ophelia, acolo unde rădăcinile Beaufort prind un nou sens. Iar secretele încep să fie demascate, rând pe rând. 

   Dacă până acum credeam că încercările pe care le-au întâmpinat îi vor îngenunchea, de această dată pare că nimic nu îi mai poate salva. Și oare nu există o minune care să le poată schimba deznodământul? 

   Relația lui James și a lui Ruby este pusă o ultimă dată la încercare. Dar oare vor mai reuși să rămână împreună și de această dată? Maxton Hall...locul unde poveștile dramatice nu au sfârșit. Dar este și locul unde iau naștere poveștile frumoase de dragoste...

   În acest ultim volum am simțit cum toate personajele evoluează, devenind mai mature, iar Mona Kasten a făcut o treabă excelentă în a reda toate emoțiile și tensiunile dintre ei. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost modul în care autoarea a reușit să încheie povestea fiecărui personaj. 

   Maxton Hall este atât de ușor de citit, dar în același timp, reușește să te atragă în poveste și să te facă să simți fiecare emoție pe care o trăiesc personajele. Mi-a plăcut dinamica dintre Ruby și James, dar și interacțiunile cu prietenii lor care mi-au dat de gândit până în ultima clipă.

   Iar apoi, după toate problemele prin care au trecut, Salvează-ne pare că a reprezentat finalul perfect pentru seria Maxton Hall. Am vorbit deja despre fiecare volum în parte și tot ce mai pot spune este că încă sunt de părere că trebuie să citiți și voi această serie. 

   Am așteptat să văd cum evoluează lucrurile între James și Ruby, iar acum pot da verdictul: Maxton Hall merită! Este o serie ușoară și oarecum copilărească, însă este o lectură care sigur vă va captiva de la prima pagină! 

   Dacă nu ai pășit încă la Maxton Hall, ce mai aștepți? Eu sper că v-am făcut curioși, sper că îi veți da o  șansă și vă doresc lecturi magice tuturor!

   Mulțumesc că îmi citiți recenziile, dragilor!

   Semnat,

   Ruxandra de la Angels From Books

Bookstagram-ul meu unde puteți găsi pozele pe care le fac, desene, reacții, unboxing-uri și multe altele: @angelsfrombooks

 Seria este publicată și o puteți găsi la editura Bookzone.

De asemenea, o puteți achiziționa de pe site-ul editurii.

Lectură plăcută, dragilor! 😊

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii