Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-În locul nepotrivit la timpul nepotrivit de Gillian McAllister

   Titlu: În locul nepotrivit la timpul nepotrivit 

   Autor: Gillian McAllister

   Editura: Bookzone 

   Nr. Pagini: 400

   Traducere: Cora Radulian

   Punctaj: 4.5⭐/5⭐


,,Orice ai fi făcut, niciodată nu voi înceta să te iubesc.”


   Era o seară obișnuită de octombrie. Jen stătea la geam așteptând ca Todd, fiul ei de șaptesprezece ani, să ajungă acasă. Halloween-ul se apropie, iar dovleacul sculptat de pe pervaz pare că stă acolo exact ca să îl întâmpine pe Todd. 

   Să fii părinte...ce lucru îngrozitor, dar minunat în același timp. Grija nu dispare niciodată și te trezești treaz în toiul nopții așteptându-ți copilașul. Chiar dacă nu mai are zece ani, sau doisprezece, chiar dacă acesta se transformă într-un bărbat. 

   Toate aceste gânduri pare că sunt puse pe pauză atunci când Jen îl vede pe Todd îndreptându-se către casă. Un zâmbet înflorește pe buzele ei, dar dispare la fel de repede cum a apărut atunci când vede că Todd nu e singur. 

   Jen intră în alertă, însă e nevoie de câteva clipe pentru ca inima ei să se oprească în loc. Copilașul ei, bărbatul ei în devenire, fiul ei iubit scoate un cuțit și îl omoară pe bărbat fără să ezite. Totul devine un haos, poliția apare imediat, Todd este arestat, iar familia lor este distrusă.

   După cea mai îngrozitoare noapte din viața ei, Jen adoarme în cele din urmă și se trezește a doua zi, gata să lupte pentru fiul ei. Însă mâine este de fapt ziua de ieri. Iar cu fiecare zi care trece, Jen se trezește cu o zi înaintea crimei. Totul pare menit să o ajute pe aceasta să împiedice crima. Însă ca să facă acest lucru, trebuie să afle cauza pentru care fiul ei a făcut un lucru atât de scandalos. Și oare când s-a născut în sufletul lui dorința de a ucide un om?

   Jen este gata să meargă în trecut și să repare totul. Poate că victima a fost doar în locul nepotrivit, la timpul nepotrivit, însă fiul ei era exact acolo unde trebuia să fie...

   Am citit această carte după ce mama și mătușa mea au citit-o și le-a plăcut și eram foarte curioasă de povestea din spatele acestui titlu. Sunt mare fan al romanelor polițiste și ale thrillerelor psihologice, așa că trebuia să ofer o șansă și acestei povești.

   Deși a durat ceva timp să ajung la această lectură, a venit exact la timpul potrivit! Nu puteam să nu fac și o aluzie la titlu, evident...

   După cum v-am obișnuit, niciodată nu dezvălui în recenziile mele mai mult decât este dezvăluit în sinopsis, însă eu sunt genul de cititor care nici măcar nu îl citește pe acesta pe coperta din spatele cărților. Îmi place să fiu surprinsă și am fost absorbită de această poveste încă de la început.

   Nu îmi făcusem vreo așteptare legată de numărul zilelor care aveau să treacă până când Jen afla adevărul, însă totul a venit ca o mare surpriză! Am fost prinsă de fiecare capitol, de fiecare plot twist, de fiecare secret și mi-a plăcut la nebunie stilul lui Jen de a se băga in treburile întregii ei familii.

   În locul nepotrivit la timpul nepotrivit este o carte scrisă foarte bine, care are extrem de multă intrigă și suspans și este o carte care te face să îți pui zeci de întrebări. Însă, credeți-mă, nu veți anticipa niciodată finalul și adevărul din spatele deciziei lui Todd.

   Numai că tocmai acest lucru face ca această carte să fie o lectură atât de bună: nu este previzibilă. Și de aceea nu am putut să o las din mâini. Asta numesc eu o carte care nu este populară, dar care merită citită!

   Iar dacă sunteți curioși cât de mult s-a întors Jen în trecut, eu cred că este momentul perfect să dați o șansă acestei cărți. Vă asigur că vă va plăcea mult!

   Acestea fiind zise, vă mulțumesc că îmi citiți recenziile, dragilor. Până data viitoare, vă doresc lecturi magice!

   Semnat,

   Ruxandra de la Angels From Books

Bookstagram-ul meu unde puteți găsi pozele pe care le fac, desene, reacții, unboxing-uri și multe altele: @angelsfrombooks

 Cartea este publicată și o puteți găsi la editura Bookzone.

De asemenea, o puteți achiziționa de pe site-ul editurii.

Lectură plăcută, dragilor! 👼




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii