Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața de Louise Hay

   Titlu: Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața

   Autor: Louise Hay 

   Editura: Adevăr Divin

   Nr. Pagini: 205

   Traducere: Cristian Hanu

   Punctaj: 5⭐/5⭐


,,Mă privesc prin ochii iubirii și știu că sunt în siguranță.”


   Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața este o carte renumită scrisă de Louise Hay în 1984. Această lucrare care ascunde un mesaj și o călătorie foarte profundă, a avut și continuă să aibă un impact atât de mare asupra oamenilor, ducând în final la o schimbare interioară necesară pentru mulți dintre noi.

  Cartea de față servește drept ghid practic derivat din acel bestseller de care am auzit cu toții, scris cu decenii în urmă. Structurată în mai multe capitole, ea abordează diverse aspecte ale vieții, oferind tehnici și afirmații pentru a ne învăța cum să ne schimbăm în mod pozitiv viața. Louise Hay susține că afirmațiile și un stil de viață sănătos și pozitiv pot transforma radical viața oricărei persoane. Esența mesajului său se concentrează pe observarea și modificarea tiparelor negative de gândire pe care le avem cu toții, fie că vrem sau nu să recunoaștem.

   Toate acestea, însă, nu ar fi posibile fără iubirea de sine despre care Louise vorbește dintotdeauna. Aceasta este esențială pentru vindecare și fericire, iar Louise Hay ne aduce în acest ghid exerciții practice pentru a învăța să ne acceptăm și să ne iubim necondiționat. Ce poate fi mai simplu?

   Ea promovează ideea că suntem responsabili pentru propria noastră viață și avem puterea de a ne crea schimbări și mentalități pozitive prin asumarea responsabilității pentru gândurile și acțiunile noastre. Drumul până acolo poate fi lung, dar merită efortul. Pas cu pas. Puțin câte puțin.

   Cartea abundă în exerciții și tehnici practice, cum ar fi meditațiile, afirmațiile și tehnicile de vizualizare, toate menite să ajute cititorii. Cred cu tărie că avem cu toții nevoie de așa ceva în viețile noastre, fie că recunoaștem, fie că nu. Ceea ce Louise Hay a scris se aplică tuturor, indiferent de problemele pe care le avem. Iar acest ghid se adresează tuturor, fără excepție. Nimeni nu e pierdut, nimeni nu e fără speranță.

   Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața are un mesaj puternic și plin de speranță, încurajând cititorii să-și schimbe gândirea. Întregul ghid ne dezvăluie secretul de a ne crea viața perfectă. Și dacă Louise Hay, care a trecut prin atâtea, nu este în măsură să ne ofere aceste sfaturi, atunci nu știu cine ar putea fi cu adevărat în măsură.

   Louise Hay a fost și rămâne preferata mea, iar cărțile ei m-au ajutat și m-au schimbat în cele mai frumoase moduri. Revin mereu la ea și de fiecare dată are același impact asupra mea. Cum să nu o iubești? I-aș reciti cărțile de zeci de ori doar pentru a-mi reaminti că viața este frumoasă și că universul ne iubește pe toți. Deci, cum să nu îți dorești să citești o astfel de carte cu un impact emoțional atât de profund?

   Ca să rămân în ton cu titlul și cu mesajul acestui om minunat, închei această recenzie cu o singură afirmație: Iubește-te pe tine însuți, omule, și vindecă-ți viața!

Semnat,

Ruxandra de la Angels From Books

Bookstagram-ul meu unde puteți găsi pozele pe care le fac, desene, reacții, unboxing-uri și multe altele: @angelsfrombooks

Cărțile scrise de Louise Hay sunt publicate la Editura Adevăr Divin

Le puteți achiziționa atât de pe site-ul editurii, cât și de pe CartepediaLibrex și Libris

Lectură plăcută, dragilor! 😊


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii