Advertisement

Responsive Advertisement

Recenzie-Contract de închiriere de Tara Daniels

   Titlu:  Contract de închiriere 

   Autor: Tara Daniels

   Publicare: Pe Google Books 

   Nr: Pagini: 499

   Punctaj: 5⭐/5⭐


,,-Ştim amândoi că nu ești deloc un cavaler în armură strălucitoare.

-Uneori și balaurul te poate salva dintr-o situaţie sau alta, depinde din ce perspectivă privești.”


   Georgia Abernathy nu s-a gândit nici măcar o clipă că Riley, cea mai bună prietenă a ei, va dispărea fără urmă și o va lăsa pe Gigi într-o încurcătură uriașă.

   După o înțelegere negândită și o trădare, Georgia ajunge să locuiască împreună cu fostul iubit al lui Riley. Nu numai că nu se cunosc aproape deloc, însă Gigi și Chase nu se pot suporta. Ba mai mult, Chase aproape că adună toate fulgerele și tunetele din univers la vederea ei și a curcubeului îngrozitor pe care îl poartă după ea prin apartamentul în care se presupune că vor locui în următoarea jumătate de an.

   Rezilierea contractului este mult prea costisitoare, banii au fost dați, iar sentința lui Chase a fost semnată. Cum va putea bărbatul întunecat, dur și morocănos să locuiască în casă cu o străină, și tocmai cu Georgia care ar înconjura tot blocul în luminițe, muzică și în parfumul ei mult prea dulce?

   Nu mai există cale de întoarcere, așa că Georgia și Chase se mută împreună. Cu golul pe care l-a lăsat Riley în sufletelor lor, cei doi rămân doi străini care împart un apartament. Însă, așa cum era de așteptat, tensiunea dintre doi oameni atât de diferiți amenință să se descarce. Însă totul se schimbă atunci când Gigi trimite un mesaj către persoana greșită, iar viața lor ia o cu totul altă întorsătură.

   Dacă nu ar fi fost acel contract de închiriere afurisit pe care l-au semnat, nimic din toate astea nu s-ar fi petrecut. Și oare vor reuși Gigi și Chase să facă față celor șase luni fără să o dea în bară, blestemând decizia pe care Riley a luat-o în locul lor?

   ,,Văd fărâma de zâmbet exact la timp. Ştim amândouă că nu este nevoie de cuvinte. Energia pe care o emit și felul aproape unic în care Riley mi-a citit tonul din voce, gândurile încă nerostite sau întrebările care mă chinuiau ne-au ajutat sắ ne înţelegem doar din priviri. Până la urmă, ce poate merge chiar atât de rău?”

    Atunci când autoarea aceasta talentată mi-a scris și mi-a propus să ii citesc cartea, recunosc că aveam emoții. Am intrat pe pagina ei de instagram și am început să caut fragmente din Contract de închiriere și am rămas intrigată. Simțeam că ceva la povestea asta mă atrage foarte mult, așa că am început să citesc și am fost absorbită de povestea asta minunată căreia Tara Daniels i-a dat viață.

   Am fost din prima clipă atrasă de Chase, bărbatul inabordabil, greu de mulțumit și rănit. Cu toate acestea, Chase avea ceva care îl salva de eticheta de băiat rău și, poate pentru că nu a rănit pe nimeni niciodată, nu îl puteam vedea în mod negativ. Și asta indiferent de cât de nemulțumit era în primele capitole. Adevărul e că Chase era doar rănit și neiubit. Am adorat acest lucru și să îi văd evoluția a fost ceva absolut delicios!

   Georgia, în schimb, a fost total opusul lui Chase. Fata fericită, copilăroasă și adorabilă a fost protagonista perfectă pentru o astfel de poveste. Mi-a plăcut felul în care erau descrise ținutele ei, felul în care zâmbea mereu, faptul că asculta muzica pe care o asculta, că iubea luminițele și că era atât de adorabilă. Să nu mai zic cât de mult m-am regăsit în ea, mai ales când am aflat care era jobul ei!

   Povestea lor m-a aruncat într-o stare și o emoție pe care le-am mai simțit cu mulți ani în urmă când citeam primele mele cărți de dragoste șocată că, surprinzător, cărțile pot fi și așa de palpitante. Grafica legată de locurile în care se petrecerea acțiunea m-a fermecat și m-a teleportat în acel orășel ideal, mic, plin de case, înconjurat de natură, acolo unde toată lumea se cunoaște cu toată lumea, exact ca în filme. 

   Am adorat clanul Abernathy și am iubit relațiile dintre oamenii care s-au perindat prin povestea asta frumoasă. Sunt atât de îndrăgostită de cartea aceasta încât nu știu cum o să îmi iau gândul de la ea prea curând...

   Am citit la foc automat, fără oprire, pentru că nu am putut să o las din mâini și simt că Gigi și Chase si-au găsit un loc special în inima mea. Tara Daniels a fost reminder-ul meu că avem autori extraordinar de talentați și de minunați! 

   De la copertă, la poveste, la personajele atât de bine conturate și până la grafica și la melodiile menționate, totul a fost perfect! Nu am regăsit exprimările exagerate și pline de metafore pe care am văzut că scriitorii noștri tind să le folosească în exces. Totul a fost atât de bine scris, cu un limbaj atât de frumos, încât e imposibil să nu observi cât talent are această autoare și câte cărți a citit, probabil, în viața asta ca să ajungă să scrie atât de bine. 

   Finalul a fost exact așa cum trebuia, totul s-a încheiat așa cum aș fi visat și eu și, deși este un romance și am citit zeci, sute de romance-uri în cariera mea de cititor, contract de închiriere este departe de a fi clișeică. 

   Vreau să mai spun încă o data un uriaș mulțumesc pentru Tara Daniels, pentru faptul că mi-a oferit frumoasa ei poveste de dragoste la care se vede că a pus mult, mult suflet! Nu mă bucur doar pentru că am descoperit o carte care sa mă facă să simt toate aceste lucruri după atâția ani de zile, dar mă bucur că am descoperit și o scriitoare atât de talentată și de minunată! Asta îmi amintește de faptul că promis că rămân cititoarea ei înrăită de acum încolo! 

   Până la următoarea ei poveste, eu vă mulțumesc că mi-ați citit recenzia și vă recomand din suflet să oferiți o șansă acestei cărți, pentru că nu veți regreta! Găsiți cartea aici și sper ca Georgia și Chase să ajungă la cât mai multe persoane! Vă asigur că îi veți iubi! 

   Lecturi minunate, dragii mei! 

   Semnat, 

   Ruxandra de la Angels From Books


Bookstagram-ul meu unde puteți găsi pozele pe care le fac, desene, reacții, unboxing-uri și multe altele: @angelsfrombooks

Cartea scrisă de Tara Daniels este disponibilă pe Google Play și o găsiți AICI.

Mai multe despre poveștile ei aveți AICI.

Lectură plăcută, dragilor! 😊

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii